Rullasukset

(10 tuotetta)

Maastohiihtoa rakastavalle on ikävää, kun lumet sulavat maasta. Onneksi on rullasukset! Rullahiihto on erinomaista kaikille, jotka haluavat hiihtää myös silloin, kun ei ole talvi. Tällä tavalla olet valmis, kun ensilumi on satanut.

Meiltä löydät rullasukset sekä luisteluun että perinteiseen tyyliin. Valikoimassamme on suksia sekä kuntoilijoille että kokeneille pitkän matkan hiihtäjille tuotemerkeiltä, kuten Elpex, Swenor ja Fischer.

Tärkeää ajateltavaa rullasuksia ostaessasi

On tietystikin yksilöllistä, mitkä rullasukset ovat kenellekin parhaat, mutta on muutamia asioita, joita on hyvä harkita. Aloita miettimällä sitä, mihin käytät rullasuksia. Mikäli pidät niillä yllä hiihtotreenejä tai aiot vasta opetella rullasuksihiihtoa, tarpeeseesi sopivat parhaimmin hieman leveämmät sukset. Jos taas olet kokeneempi tai haluat enemmän haastetta, voit sen sijaan valita kapeampipyöräiset sukset. Sinun tulee myös harkita, aiotko hiihtää luistellen vai perinteisellä tyylillä. Luisteluun tarkoitetut sukset ovat usein varustettu isommilla, mutta kapeammilla pyörillä ja ovat rungoltaan lyhyemmät.

Treenatessasi vaikkapa Finlandia-hiihtoja varten on itsestään selvää, että suksien tuntuma tulee olla lähellä ladulle ominaista tuntumaa, jolloin rullasukset valitaan perinteiselle tyylille. Halutessasi taas hiihdellä alueilla, jotka eivät ole hyvin asfaltoidut, tähän tarkoitukseen on olemassa offroad-suksia.

Rullasuksia on saatavana jarrullisina ja ilman jarruja. Mikäli olet vasta-alkaja ja haluat päästä helposti hiihtämään, voit hankkia valmiin paketin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi hiihtokauden pidentämiseen.

Suojavarusteet

Joissakin rullasuksissa on jarrut, mutta jos kaadut, se tapahtuu rajusti. Kypärä on pakollinen aivan kuten pyöräilyssäkin ja jos olet vasta-alkaja, voi olla mukavaa käyttää enemmänkin suojia, jolloin voit tuntea olosi turvalliseksi ja hiihdosta tulee rennompaa.

Pimeässä hiihdettäessä on hyvä pukeutua heijastinliiviin niin, että muut tiellä liikkujat näkevät sinut hyvin. Hanskat ovat myös mukavat, sillä niillä saat hyvän pidon ja ne suojaavat käsiäsi ilkeiltä rakkuloilta. Myös silmälasit on hyvä pitää päässä sekä suojaamaan auringolta, hiekalta ja mahdollisilta muiden hiihtäjien sauvoilta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!