Hiihtositeet

(11 tuotetta)

Kun hiihtovarusteesi toimivat erinomaisesti, voi olla suuri nautinto taivaltaa talvisissa metsissä. Hankalat varusteet sen sijaan aiheuttavat suuria ongelmia ja voivat estää sinua nauttimasta täysillä vapaa-ajanaktiviteetistasi. Ole siksi tarkka valitessasi sukset, siteet ja monot, jotta löydät yhdistelmän, johon olet todella tyytyväinen ja joka sopii hiihtotyyliisi, ruumiinrakenteeseesi ja tasoosi.

Harkittavaa, kun ostat siteet netistä

Jos ostat ensimmäistä kertaa hiihtositeitä, sinun kannattaa miettiä, minkä tyyppisten siteiden uskot sopivan sinulle ja hiihtotyylillesi. Periaatteessa on olemassa kahden tyyppisiä siteitä - Salomonin SNS ja Rottefellan NNN - ja näissä molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. NNN-siteet on helppo asentaa suksiin, mutta suksessa pitää olla NNN-järjestelmään sopiva kiinnityslevy, johon side kiinnitetään. SNS-siteitä voidaan käyttää kaikissa suksissa, joissa ei ole valmiina NNN-kiinnityslevyä, sillä ne ruuvataan kiinni sukseen ja ne ovat kahden kiinnityksen vuoksi vakaampi ratkaisu kuin NNN. Jos olet epävarma, täytyy sinun testata mikä ratkaisu sopii sinulle ja hiihtoosi. Kun olet valinnut siteen, on tärkeää, että valitset myös siteisiin sopivat sukset ja monot. Suosittelemme, että valitset saman merkkiset siteet ja monot saadaksesi parhaan yhteensopivuuden.

Kysy Outnorthilta

Onko sinusta vaikeaa tietää, mikä side sinun pitäisi valita? Älä epäröi, vaan ota yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse, niin voimme auttaa sinua.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!