Hiihtomonot

(1 tuotetta)

Jos hiihdät paljon, on mukavaa omistaa hyvät hiihtomonot riippumatta siitä, mikä on tavoitteesi hiihdossa. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia hiihtomonoja eri valmistajilta ja eri hintaluokissa. Voit löytää valikoimastamme itsellesi sopivat hiihtomonot.

Löydä oikeat hiihtomonot

Hiihtäjä odottaa hiihtomonoiltaan paljon – monojen tulee olla mukavat jalassa, ja niiden tulisi tukea jalkaa sekä samalla pitää jalat kuivina ja lämpiminä koko retken ajan. Riippumatta siitä, onko hiihtoretkesi pitkä vai lyhyt, haluat, että hiihtomonosi täyttävät tehtävänsä. Kokeneemman hiihtäjän voi olla hyvä tutustua myös sellaisiin tekijöihin kuten monon paino, pohjan jäykkyys ja monon nauhoitus ennen kuin päätät, millaisen mallin haluat.

Jos olet epävarma, valitse anatomisella jalkatuella ja optimaalisella mukavuudella varustettu hiihtomono, jonka ulkopinta on valmistettu vettähylkivästä ja lisäksi hengittävästä materiaalista. Pidemmälle retkelle lähtiessä ei varmasti halua jalkojensa kylmenevän ja kastuvan.

Osta hiihtomonosi netistä

Maastohiihtomonojen ostamiselle netistä on monia etuja. Voit rauhassa lukea tietoja jokaisesta monosta ennen kuin teet päätöksesi, ja jos sattuisit tarvitsemaan apua tuotteen valinnassa, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!