Laskettelusauvat

(72 tuotetta)

Laskettelusauvoja on monen mallisia ja pituisia sekä eri materiaaleista. Jokaisella sauvamallilla on omat hyvät puolensa, mutta tärkeintä on, että löydät sauvan, joka sopii sinulle ja sinun retkillesi. Outnorthilta löydät aina klassisia alumiinisia, komposiittisia tai hiilikuituisia sauvoja monissa hintaluokissa.

Valitse oikean pituiset laskettelusauvat

Uusia sauvoja ostaessa yksi tärkeimmistä asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin valinnan lisäksi, on ostettavien sauvojen pituus. Helpoin tapa selvittää oikea laskettelusauvan pituus on suoristaa ensin selkä ja sen jälkeen pitää kädet sivulla ja taivuttaa käsivartta niin, että käsivarren ja olkavarren kulma on 90 astetta. Sitten mittaat käden ja lattian välisen etäisyyden ja lisäät 3-5 cm, niin sinulla on hyvä sauvan pituus.

Useissa sauvoissamme on lisäksi FlickLock-lukitus, jonka vuoksi sauvan pituus on nopea ja helppo säätää. Tämän vuoksi perheen eri henkilöt voivat käyttää samoja sauvoja, jos ette retkeile samanaikaisesti.

Osta sauvasi netistä

Sinulla on useita etuja ostaessasi sauvasi meiltä. Ensiksi sinun ei tarvitse jonottaa kaupassa, toiseksi voit rauhassa lukea tuotteista ennen kuin teet päätöksesi. Jos sattuisit tarvitsemaan apua tuotteen valinnassa, voit tietenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Odotamme tilaustasi!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!