Erähiihtomonot

(26 tuotetta)

Viime vuosien aikana on tapahtunut erittäin paljon monojen kehityksessä. Aikaisemmin oli tavallista, että oli pakko valita joko toimivuus tai mukavuus, mutta tämän päivän modernien retkimonojen valinnassa ei tarvitse enää tehdä kompromisseja. Erähiihtomonojen valikoimastamme löydät nyt korkealaatuisia, mukavia monoja johtavilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Lundhags, Alpina ja Fischer.

Pidä jalkasi kuivina ja lämpiminä

Monet monomme toimivat erinomaisesti sekä eräsuksissa että retkiluistimissa ja niiden ominaisuuksina on hylkiä märkää ja kosteutta samalla, kun ne pitävät jalkasi todella lämpiminä. Monissa tapauksissa monoissamme on myös irrotettava sisäpohjallinen, jonka voit vaihtaa tai pestä tarpeen mukaan. Kun huolehdit monojen pohjallisista, säästyt pahalta hajulta ja voit vaivattomasti säilyttää monosi raikkaina pitkään. Olemme sen lisäksi panostaneet valikoimassamme malleihin, joissa on todella hyvä tuki jaloille niissä olevan anatomisesti muotoillun jalkatuen ansiosta, ja sen vuoksi voit käyttää monojasi tunteja ongelmitta.

Osta erähiihtomonosi netistä

Sinulla on useita etuja ostaessasi uudet monosi meiltä. Ensiksi sinun ei tarvitse jonottaa kaupassa ja toiseksi voit rauhassa lukea tietoja tuotteista ennen kuin teet päätöksesi. Jos sattuisit tarvitsemaan apua tuotteen valinnassa, voit tietenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. 

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!