Toimintakamerat

(7 tuotetta)

Action-kamerasta on tullut yhä olennaisempi osa seikkailuja. Tekniikan kehittyessä ja hintojen laskiessa jokaisen saatavilla olevalle tasolle on useimmilla varaa omaan kameraan ja yhä useammat ovat ottaneet action-kameran käyttöönsä dokumentoidakseen seikkailunsa. Niitä käytetään nykyään kaikkeen aina suorista lähetyksistä lasketeltaessa off-piste rinteissä skeittivideoiden tekoon sekä perheen vaellus- ja kanoottiretkien kuvaamiseen. Action-kameran mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, mihin sitä voi käyttää.

Tarjonta ja tarvikkeet

Meiltä Outnorthilta löydät erilaisia hyvin luotettavia action-kameroita suurimmilta valmistajilta kuten GoPro ja Polaroid. GoPro on johtava merkki markkinoilla ja he panostavat voimakkaasti pysyäkseen edelläkävijänä ja tuodakseen markkinoille uusia innovaatioita ja ratkaisuja. Kameroiden lisäksi löydät täältä myös erilaisia tarvikkeita jotka voivat helpottaa kuvaustasi, kuten lisäakkuja, kypäräkiinnikkeitä, objektiiveja, suojalinssejä ja kameran pelastusliivit, ettei kamera uppoa, jos satut pudottamaan sen veteen. Meillä on myös kahvoja/tukivarsia, joilla voit kuvata GoPro-kamerallasi kaikista mahdollisista kulmista - täydellistä esimerkiksi POV:lle.

Kysy meiltä Outnorthilta

Jos mietit jotain kysymystä action-kameroistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Henkilökuntamme on erittäin osaavaa ja tekee kaikkensa auttaakseen ja neuvoakseen sinulle parhaan ratkaisun. Jos haluat saada yhteyden meihin, hyvä keino on käyttää yhteydenottolomaketta, jonka löydät asiakaspalvelu-kohdasta tai voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!