GPS-paikantimet

(56 tuotetta)

GPS on lyhenne sanoista Global Positioning System ja se on satelliittipaikallistamisjärjestelmä. Tekniikka kehitettiin 1970-luvulla, mutta otettiin käyttöön vasta toukokuussa 1994.

Tänä päivänä GPS kommunikoi vähintään 24 satelliitin välityksellä, minkä vuoksi kaikki GPS-vastaanottimet pystyvät määrittämään sijaintinsa. Ei ole väliä missä päin maapalloa olet, onko päivä vai yö tai huono sää - tekniikka on sama ja toimii näistä tekijöistä riippumatta.

Suunnista oikein

GPS on monille luonnollinen osa jokapäiväistä elämää. Sinulla voi olla GPS autossa, mukana vesillä tai vaelluksella. Välty hankaluuksilta karttojen ja kompassin kanssa, seikkailustasi tulee huomattavasti hauskempi funktionaalisella Garminin GPS:llä.

Jos olet mestariretkeilijä, on Garminin eTrex helppo valinta. Se on kädessä kannettava GPS, jossa on maailmanlaajuinen peruskartasto retkillesi. eTrex on vesitiivis sekä kestävä ja riippumatta siitä, missä päin maailmaa liikutkin, selviät sen avulla useimmista vauhdikkaista seikkailuista. Vaella viisaasti ja säästä aikaa helposti luettavalla ja käytännöllisellä eTrexillä.

Jos käsiesi pitää olla vapaat seikkailullasi, silloin Garminin Foretrex sopii sinulle. Se on ulkoilma-aktiviteetteihin tehty ranteessa kuljetettava GPS. Kun surffaat, purjehdit tai hiihdät, voit kiinnittää Foretrexin käsivarteesi. Se auttaa sinua löytämään tien, määrittämään etäisyyden, vauhdin, suunnan ja muut välttämättömät ja helpottavat tiedot.

Valitse GPS, joka sopii sinun seikkailuillesi

Mieti minkä tyyppiseen seikkailuun tarvitset GPS-laitetta. Ehkä aiot useille erilaisille seikkailuille ja haluat sijoittaa useampaan GPS:ään. Outnorthilta löydät huolella valitun GPS-tuotevalikoiman erilaisiin tarpeisiin. Toivomme, että löydät suosikkisi täältä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!