Tuolit & Istuinalustat

(76 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
UL Folding Chair Black/Moonrock
 

Istuinalusta on erinomainen lisävaruste pitää mukana, kun on aika pystyttää leiri pitkän päivävaelluksen jälkeen. Meiltä löydät kaikenlaisia klassisia istuinalustoja, jotka voi helposti taittaa kokoon ja kantaa laukussa sekä hieman parempia istuinalustoja. Etsi itsellesi sopiva seikkailuasi varten!

Pysy lämpimänä levätessäsikin

Onhan ulkona luonnossa paljon paikkoja, joissa voi istua, mutta istumapaikka ei ole aina lämmin, kuiva tai mukava. Pienen istuinalustan mukana kuljettamisella voi olla suuri merkitys.

Laittaessasi talvella lumelle jonkinlaisen alustan siihen istuessasi, pysyt helpommin lämpimänä ja vältyt palelemiselta, silloinkin kun et ole liikkeessä. Pitkät vaellukset ja hiihtoretket voivat rasittaa kovasti koko kehoa ja siksi pitää voida levätä kunnolla. Monissa ulkoiluaktiviteeteissa, kuten metsästyksessä ja kalastuksessa istutaan hyvin paljon paikoillaan. Varmista, että istut hyvin ja pysy lämpimänä kunnon varusteiden avulla.

Istuinalusta - klassikko metsäretkillä

Istuinalusta on yhtä tärkeä mukaan otettava niin reippaille retkille kuin pienemmillekin retkille ja piknikeille. Outnorthilta löydät yksinkertaiset, mutta myös hieman paremmat istuinalustat, kuten esimerkiksi kokoon taittuvat tuolit sekä pehmustetut retkituolit.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!