Retkiteltat

(50 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
4-Person Tunnel Tent G3 Ocean Blue
 

Aika retkeilylomalle? Sitten voi olla aika miettiä, mitkä ovat tarpeesi ja mitä vaatimuksia asetat retkeilyteltallesi. Minkä laatuista retkeilytelttaa etsit? Aiotko oleskella oikein ankarassa ilmastossa vuoristossa vai tarvitsetko vain yksinkertaisen teltan festareilla yöpymiseen? Sitten täytyykin miettiä minkä kokoisen teltan tarvitset. Nukutko yksin vai tarvitseeko koko perhe paikan? Oikean tyyppisen retkeilyteltan valitseminen ei aina ole helppoa. Siksi me täällä Outnorthilla olemme tehneet pienen oppaan, joka toivottavasti auttaa sinua. Mutta jos olet edelleen epävarma ostoksestasi, olet toki tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Retkeily- ja perheteltat

Nykyään on tarjolla monia hyviä retkeily- ja perhetelttoja, jos etsit korkealaatuisuutta ja mukavuutta. Useimmissa tämän osion teltoista mahtuu olemaan 4-6 ihmistä ja kiitos niiden älykkään rakenteen, ovat ne usein hyvin helppoja koota, ollen monesti kuitenkin ovat isoja ja tilavia.

Satsaisitko telttaan vähän enemmän rahaa, jos se kestäisi paremmin sekä sadetta että kovaa tuulta. Nämä teltat on usein valmistettu polyesteristä kestämään suuria määriä vettä ja niissä on teipatut saumat, jotka pitävät todella tiiviisti. Monissa hieman kalliimmissa teltoissa on myös alumiinista valmistetut telttakehikot, jotta ne kestävät kovaa tuulta ilman ongelmia.

Yksinkertaisemmat teltat festivaaleille ja puutarhaleikkeihin

Jos etsit vähän yksinkertaisempaa ja halvempaa telttaa, silloin sinun kannattaisi satsata telttaan, jossa on suhteellisen helppo rakenne, sillä ne ovat usein helpompia kantaa ja vievät vähemmän tilaa. Tämäntyyppinen teltta sopii täydellisesti, kun haluat järjestää lapsillesi jännittävän leikkipaikan ulos puutarhaan, missä he voivat leikkiä ja juosta. Tai jos suunnittelet lähteväsi festivaaleille, jossa ilmapiiri voi mennä hieman villiksi. Silloin ei koko maailma kaadu niskaan, jos teltta romahtaa tai jopa unohtuu ottaa mukaan kotimatkalle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!