Viikonloppudiili - 25 % alennusta Gridarmorin tuotteista!   

Kupoliteltat

(3 tuotetta)

Kupoliteltta on klassinen telttamalli, joka on helppo pystyttää ja pysyy tukevasti kaikissa sääolosuhteissa. Tässä olevat mallit soveltuvat hyvin yhdelle ja jopa kymmenelle henkilölle ja niitä on eri värisinä ja muotoisina. Jos teillä on kysymyksiä kupoliteltoistamme, olette lämpimästi tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kupoliteltan edut

Kupoliteltta on itsestäänselvä valinta, kun etsit tukevaa telttaa, joka on helppo pystyttää karuimpaankin maastoon. Koska se on niin sanotusti itsekantava, tarvitsee se vain muutaman kiinnityskohdan maahan pysyäkseen paikoillaan tukevasti kaikissa sääolosuhteissa. Kupoliteltassa on myös katto hieman korkeammalla kuin muissa teltoissa ja sen vuoksi siellä on helpompi istua mukavasti. Kupoliteltta painaa kuitenkin hieman enemmän kuin esimerkiksi tunneliteltta ja sen vuoksi se ei ole paras mukana kuljetettava pitkillä retkillä, jolloin painon haluaa olevan mielellään kevyt.

Teltan koko

Perhe- tai ryhmäretkiä varten kannattaa harkita haluaako yhden ison teltan, jossa kaikille on tilaa, vai onko parempi ostaa kaksi pienempää telttaa. Kun ostaa kaksi pienempää telttaa, on sille tulevaisuudessa enemmän käyttöä, jos esimerkiksi vain osa perheestä haluaa lähteä telttailemaan. Tällöin ei tarvitse ostaa uutta telttaa, mikä on vaihtoehtona aivan liian suurelle teltalle pienemmillä retkillä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!