Kotateltat

(8 tuotetta)

Telttakota on hyvin paljon enemmän kuin vain teltta. Korkealla olevan kattonsa ja lisätilansa sekä lämmitettävän kaminansa ansiosta tarjoaa telttakota vaihtoehtoisen tavan leiriytyä. Tähän olemme koonneet telttakotia sekä joukon tarvikkeita, jotka voivat tehdä oleskelustasi kodassa vielä mukavamman. Telttakotien lisäksi löydät tästä myös telttoja, jotka on tehty ajatellen esikuvina telttakotia, kuten Berganin kehuttu Wiglo LT4 -teltta, joka on tukeva ja kestävä neljän hengen perheteltta. Käy läpi valikoimaamme ja tee sitten tilaus tästä suoraan kotisivultamme.

Keräännytään tulen ympärille

Yksi telttakodan tärkeimmistä eduista on mahdollisuus lämmittää kaminaa tai pitää avotulta niissä. Voit tehdä ruokaa, kuivattaa vaatteita sekä lämmittää kodan helposti ja samanaikaisesti luot kodikkaan ilmapiirin, jossa voit istua ystävien tai perheen kanssa iltaisin kertomassa tarinoita tulen äärellä. Telttakota on kiistaton valinta sinulle, joka etsit enemmän tilaa pääsi päälle - telttakota on kokoontumispaikka ja suuri huone.

Varmista alusta

Telttakota soveltuu useimmille alustoille, kunhan vain kiinnitystapit saa kunnolla maahan. Siksi voi olla vaikeaa asua pitkiä aikoja esimerkiksi avotunturissa, missä on vaarana liian voimakas jatkuva tuuli ja missä alusta suurimmaksi osaksi koostuu kivestä. Myös ulkosaaristossa voi olla vaikeaa pystyttää telttakotaa ja siksi suosittelemme sen sijaan itsekantavaa kupolitelttaa, joka tarvitsee ainoastaan muutaman maahan kiinnitettävän tapin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!