Bivy-pussit & Päälliset

(16 tuotetta)

Menestyksen ja epäonnen erotuksena voi olla se, että on löytänyt hyvän suojan sateelta ja kylmältä ulkona luonnossa ollessaan. Telttojen, suojapeitteiden ja makuupussien lisäksi suojaksi löytyy myös niin kutsuttuja tuulisäkkejä tai bivy-säkkejä. Nämä toimivat hyvin suojana lyhyillä tauoilla, mutta niissä voi myös nukkua hyvin ilman telttaa ja siten saa aidomman lähellä luontoa -kokemuksen. Tunnettuja ja vakiintuneita tuotemerkkejä ovat Hilleberg, Mammut ja Black Diamond, joilla on useita korkealaatuisia tuotteita tarjolla hänelle joka etsii vaihtoehtoisia ratkaisuja ja me Outnorthilla olemme koonneet ne tähän tuuli- & bivy-säkit luokkaan.

Tuulisäkki lyhyemmille retkille

Tuulisäkki on erinomainen suoja otettavaksi mukaan lyhyehköille retkille, kuten päivävaelluksille tunturissa, pitkän matkan luisteluretkille, melontaretkille tai vastaaville. Se tarjoaa hyvän tuulensuojan kahvi- tai lounastauoilla ja sitä voi myös käyttää sopivasti pukuhuoneena, jos sattuisi kastelemaan itsensä tai muuten vain haluaisi vaihtaa vaatteita. Kevyen painonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan ja ottaa käyttöön, jos sää muuttuu nopeasti.

Huomioitavaa

Ennen kuin ostat tuulisäkin tai bivy-säkin voi olla hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen se tulee ja millaista kuormitusta sen pitäisi kestää. Täällä Outnorthilla on paljon erilaisia, vaihtelevan laatuisia malleja, jotka sopivat hyvin erityyppisiin aktiviteetteihin. Jos käytät sitä pitkillä retkillä ja sen pitää olla sataprosenttisen tiivis, sinun pitää ehkä sijoittaa teipatuilla saumoilla varustettuun säkkiin, jonka voi sulkea kokonaan. Jos käytät sitä vain yhden päivän retkillä, silloin riittää ehkä vähemmän tiivis ja kevyempi säkki, joka suojaa hyvin tuulelta ja kevyeltä sateelta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!