4 hengen teltat

(31 tuotetta)

Tässä näet laajan valikoimamme neljän hengen telttoja – kaikkea korkealaatuisista malleista jotka kestävät kovimmatkin rasitukset normaaleihin telttoihin pienemmille retkille. Aioitpa sitten avotunturiin tai telttailet puutarhassa, löydät meiltä Outnorthilta sinulle sopivan teltan. Syötä vasemmalla olevaan sarakkeeseen toivomasi väri, hintaluokka ja koko ja saat rajaamasi tarjonnan esiin.

Tunneliteltta ja kupoliteltta

Tunneliteltat ja kupoliteltat ovat kaksi merkittävintä usean hengen telttamallia. Molemmilla malleilla on omat etunsa sekä haittansa ja se, kumpi on parempi, riippuu enimmäkseen siitä miten aiot sitä käyttää. Tunneliteltta on yleensä vähän kevyempi ja on siksi helpompi kantaa mukana pitkillä retkillä. Niissä on myös runsaasti tilaa repuille ja tavaroille eteisosassa. Tunneliteltta on kuitenkin hieman herkempi sivutuulelle ja tarvitsee hyvän paikan sekä alustan kiinnitystapeille ja siksi sitä on vaikea pystyttää esimerkiksi kalliolle. Kupoliteltta painaa vähän enemmän kuin tunneliteltta, mutta siinä on sen sijaan vakaampi rakenne. Se tarvitsee vähemmän kiinnityspisteitä pysyäkseen paikoillaan tuulessa, mikä tekee siitä erittäin hyvän vaikeassa maastossa käytettäväksi, missä on vaikea kiinnittää tappeja.

Ympäristöystävällinen Urberg

Telttavalmistaja Urberg tukee järjestöä nimeltä 1 % for the Planet, joka tarkoittaa sitä, että he ovat sitoutuneet lahjoittamaan prosentin vuosittaisesta liikevaihdostaan järjestön työhön, jolla parannetaan ympäristöä ja suojellaan maapalloamme. Jos siis ostat neljän hengen telttasi Urbergilta, saat silloin edullisen, korkealaatuisen teltan ja tuet lisäksi myös työtä paremman ympäristön säilyttämiseksi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!