2 hengen teltat

(97 tuotetta)

Me Outnorthilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme suuren ja laajan valikoiman telttoja kaiken tyyppisiin aktiviteetteihin. Riippumatta siitä, etsitkö pientä telttaa lapsille puutarhaan tai etsikö telttaa tunturivaellukselle tai kalaretkelle, toivomme sinun voivan löytää sen meiltä. Alta löytyvät kahden hengen teltat ovat korkealaatuisia ja niitä on saatavana usean mallisina ja erivärisinä. Suodata hakusi toivotun värin, koon ja hinnan mukaan, niin saat nopeasti hyvän yleiskuvan vaihtoehdoista. Jos sinulla on jotain kysyttävää kahden hengen teltoistamme, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme täällä kotisivullamme. Tee sitten tilauksesi suoraan netissä, niin saat nopean toimituksen ja edulliset hinnat.

Tuotemerkkimme

Me Outnorthilla olemme valinneet vain markkinoiden parhaat teltanvalmistajat yhteistyöhön kanssamme - yritykset, jotka ovat valmistaneet ulkoilu- ja retkeilyvarusteita useita vuosikymmeniä. Täältä löydätte muun muassa Hillebergin, The North Facen, Fjällrävenin, Jack Wolfskinin, MSR:n ja Tentipin valmistamia kahden hengen telttoja. Näillä kaikilla teltoilla on yhteistä se, että ne on luotu luonnossa käytettäviksi luontoa rakastaville ulkoileville ihmisille.

Osta kahden hengen teltta netistä

Kun ostat kahden hengen telttasi Outnorthilta, voit kaikessa rauhassa tutkia valikoimaamme ja tehdä sitten toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen ja sopivan valinnan. Vältät myös asiakastungoksen kaupassa ja voit tehdä tilauksesi helposti kotona.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!