1 hengen teltta

(12 tuotetta)

Monille voi olla vuoden huippukohta se, että lähtee telttailemaan aivan yksin. On vain harva asia, joka saa sinut niin lähelle luontoa kuin nukkua yksin teltassa kaukana sivilisaatiosta. Koska olet yksin, on tärkeää, että teltta ei paina liian paljon, sillä varmaan sinulla on muutakin kannettavaa mukana retkelläsi. Meiltä Outnorthilta löydät kestäviä ja tilavia kevyitä telttoja, joilla selviää kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Yhden hengen telttavalikoimassamme on muutamien suurimpien valmistajien, kuten Hillebergin, Marmotin ja Black Diamondin telttoja.

Teltta aktiviteetin mukaan

Kun valitset yhden hengen telttaa, on tärkeää, että pysähdyt ja mietit tarkkaan millaisia ominaisuuksia teltaltasi haluat ja millaisessa ympäristössä käytät sitä. Jos esimerkiksi lähdet tunturiin vaeltamaan, on tärkeää, että sinulla on teltta, joka pysyy tiukasti paikallaan voimakkaassa tuulessa ja on kevyt kantaa. Jos lähdet pyöräilyretkelle, voi teltta ehkä olla hieman painavampi ja se on myös mukavampi. Lue enemmän teltan ominaisuuksista nettisivulta ja katso sopiiko se sinulle ennen kuin teet valintasi.

Osta yhden hengen teltta netistä

Kun ostat yhden hengen teltan netistä, varaa aikaa ja käy läpi koko valikoimamme ollaksesi varma, että teet oikean valinnan. Voit myös olla varma, että kaikkia tällä sivulla olevia telttoja on varastossa ja ne toimitetaan sinulle muutaman päivän sisällä. Jos sattuisit katumaan tai olisit tyytymätön ostokseen, sinulla on aina ilmainen palautusoikeus.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!