1 hengen teltat

(30 tuotetta)

Monille voi olla vuoden huippukohta se, että lähtee telttailemaan aivan yksin. On vain harva asia, joka saa sinut niin lähelle luontoa kuin nukkua yksin teltassa kaukana sivilisaatiosta. Koska olet yksin, on tärkeää, että teltta ei paina liian paljon, sillä sinulla on varmaan muutakin kannettavaa mukana retkelläsi. Outnorthilta löydät kestäviä, tilavia ja kevyitä telttoja, joilla selviää kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Yhden hengen telttavalikoimassamme on muutamien suurimpien valmistajien, kuten Hillebergin, Marmotin ja Black Diamondin telttoja.

Teltta aktiviteetin mukaan

Kun valitset yhden hengen telttaa, on tärkeää pysähtyä miettimään tarkkaan, millaisia ominaisuuksia teltaltasi haluat ja millaisessa ympäristössä sitä käytät. Jos esimerkiksi lähdet tunturiin vaeltamaan, on tärkeää, että sinulla on teltta, joka pysyy tiukasti paikallaan voimakkaassa tuulessa ja on kevyt kantaa. Jos lähdet pyöräilyretkelle, voi teltta ehkä olla hieman painavampi. Lue enemmän teltan ominaisuuksista nettisivulta ja katso sopiiko se sinulle ennen kuin teet valintasi.

Osta yhden hengen teltta netistä

Kun ostat yhden hengen teltan netistä, varaa aikaa ja käy läpi koko valikoimamme ollaksesi varma, että teet oikean valinnan. 

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!