Teltat

(603 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
2-Person Plus Light Dark Red
 

Hyvä teltta on perusta todella onnistuneelle retkelle tai lomalle ja hyvä teltta on myös erittäin yksilöllinen. Telttojen laatu voi myös nimittäin vaihdella melko paljon ja kun puhutaan oikeasta laadusta, sen ei aina tarvitse tarkoittaa korkeinta laatua. Oikean teltan valitseminen tarkoittaa sitä, että valitsemasi teltta sopii ympäristöön, jossa aiot oleskella sekä aktiviteettiin, jota suunnittelet suorittavasi.


Telttailu Ruotsin vuorilla


Mikäli aiot kesän aikana telttailla Ruotsin vuorilla, suosittelemme, että panostat kevytmateriaalista valmistettuun telttaan, joka on varusteltu usein köysin ja joka pysyy vakaana myös kovassa tuulessa. Sitä paitsi teltalle tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä ilmanvaihto ja hyttysverkko teltan oviaukolla. Tulet nimittäin tarvitsemaan telttaa, joka antaa sinulle samanaikaisesti suojan niin tuulta, sadetta kuin hyttysiäkin vastaan.


Sinun, joka haluat telttailla vuorilla talvisaikaan, on viisasta panostaa itsestään pystyssä pysyvään kupoli- tai tunnelitelttaan, joka on sekä kevyempi että vakaampi pystyttää lumeen kuin perinteinen harjateltta. Voit myös investoida normaalia pidempiin telttakeppeihin, joiden avulla saat kiinnitettyä teltan tukevasti lumeen.


Telttatarjontamme


Meillä Outnorthilla on myynnissä seuraavan merkkiset teltat: Hilleberg, Helsport, Bergans, Fjällräven, GoLite, Primus ja MSR muutamia nimetäksemme. Olemme luokitelleet telttamme parhaiden kykyjen mukaisesti ja löydät ne alempaa alakategorioista. Yhteistä kaikille teltoillemme on, että voit käyttää niitä useita vuosia eteenpäin. Mikäli sinulla tulee kysyttävää koskien sitä, minkälainen teltta on oikea juuri sinulle ja tuleviin seikkailuihisi, suosittelemme sinua lämpimästi ottamaan meihin yhteyttä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!