Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Outnorthilta löydät lämpimät ja kestävät untuvamakuupussit tuotemerkeiltä, kuten Western Mountaineering, Bergans ja Nemo. Etsiessäsi edullista untuvamakuupussia kolmen vuodenajan käyttöön, ostat sen helposti täältä netistä.

Hyvässä untuvamakuupussissa, joka on tarkoitettu oikeaan ilmastoon ja lämpötilaan, saat hyvät yöunet ja voit lähteä aamulla levänneenä uusiin seikkailuihisi. Useimpien meiltä löytyvien makuupussien lämpöominaisuudet on testattu eurooppalaisen EN 13537 -standardin mukaan. Tämän ansiosta voit helposti vertailla eri merkkejä ja malleja keskenään ja löytää juuri oikean makuupussin.

Untuvamakuupussin edut

Suunniteltaessa makuupussin ostamista harkittavina materiaalivaihtoehtoina ovat useimmiten untuva ja keinokuitu. Nämä ovat erilaisilla ominaisuuksilla varustetut materiaalit, joista molemmat ovat toimivia, käyttötavasta riippuen.

Untuvamakuupussi on usein sekä kevyempi että lämpimämpi kuin keinokuitumateriaalista valmistettu. Lämmin untuvamakuupussi sopii hyvin käytettäväksi hieman kylmemmissä olosuhteissa ja on itsestään selvä valinta sinulle, joka telttailet talvella.

Pesuohjeet ja hoito

Eräs etu untuvassa on, että materiaali on helpompi pakata. Tällä tavoin untuvamakuupussi vie pienemmän tilan kuin keinokuitumateriaalista valmistettu, vaikka niillä selviääkin samoissa lämpötiloissa.

Untuvamakuupussia ei saa säilyttää pakattuna, vaan se tulee ripustaa roikkumaan ja säilyttää kuivassa käytön jälkeen. On myös tärkeää pitää untuvamakuupussi kuivana, sillä siinä ei ole samaa lämmityskykyä kosteana kuin keinokuituisessa makuupussissa.

Noudata aina tarkasti makuupussisi pesuohjetta estääksesi sen pilalle menemisen tai eristyskyvyn huononemisen sekä käyttöiän lyhenemisen. Käyttöikää lisäät myös käyttämällä makuupussilakanaa, jolloin sinun ei tarvitse pestä makuupussia yhtä usein.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!