Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Syy siihen, että on olemassa naisten mallisia makuupusseja, on muun muassa se, että naiset alkavat yleensä palelemaan ennen miehiä. Tämä riippuu tietysti monista syistä, koska kaikki ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on omanlaisensa ruumiinrakenne. Naisten makuupussit ovat kooltaan tilavampia, esimerkiksi lantion kohdalta.

Hyvä miettiä makuupussia valittaessa

Tärkein asia makuupussia valittaessa on tietysti se, mihin vuodenaikaan käytät sitä ja minkä tyyppisessä ilmastossa aiot nukkua siinä. On siis tärkeää tietää, millaista lämpötilaa makuupussin tulee kestää. Jos sitä aiotaan käyttää kesällä, ei se toisaalta saa olla liian lämmin.

Makuupussi oikeaan lämpötilaan

Outnorthin makuupussit ovat suurimmalta osin eurooppalaisen EN 13537 -standardin mukaan lämpötilatestattuja. Tämän avulla voit helposti vertailla eri malleja ja merkkejä keskenään. Puhuttaessa makuupussin lämpötilakestävyydestä mitataan mukavuuslämpötila ja äärilämpötila. Mukavuuslämpötila ilmoittaa, mitä lämpötilaa makuupussi kestää pysyäksesi tarpeeksi lämpimänä ja mukavana. Äärilämpötila puolestaan kertoo, mitä lämpötilaa makuupussi kestää niin, että pysyt edelleen hengissä.

Nämä arvot mitataan valitettavasti monessa tapauksessa miesten mukavuuslämpötilojen mukaan, vaikka kyseessä olisikin naisten makuupussi. Tämä on hyvä ottaa huomioon ostettaessa makuupussia, jotta se täyttää sinun odotuksesi. Mikäli mittaukset on tehty naisten mukavuuslämpötilojen mukaan, ilmoitetaan se useimmiten tuoteselosteessa.

Pidä mielessäsi, että on useita ulkoisia tekijöitä, jotka myös vaikuttavat siihen, kuinka hyvin pysyt lämpimänä. Se, kestääkö kehosi kylmää hyvin vai huonosti, johtuu myös sellaisista tekijöistä, kuten nälkä ja makuualustan tyyppi. Kuten aina, kauttaaltaan hyvät varusteet ja valmistelut ovat aivan kaikessa avain hyvin onnistuneeseen seikkailuun.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!