Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Talviaikana tapahtuvilla seikkailuilla ja tutkimusmatkoilla on äärimmäisen tärkeää, että makuupussi kestää todellakin kylmää. Riippuen siitä, missä kuljet, voi sää vaihtua nopeasti ja silloin on oltava huolellisesti valmistautunut hyvillä varusteilla. Meiltä löydät todella kestävät makuupussit talvikäyttöön sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Bergans ja Western Mountaineering.

Talvimakuupussit, jotka kestävät äärimmäistä kylmyyttä

Meiltä Outnorthilta löydät vahvat makuupussit, jotka kestävät äärimmäistä kylmyyttä. Meillä on myös makuupusseja, jotka luokitellaan naisten makuupusseiksi. Tämä siksi, että naiset alkavat yleensä palelemaan ennen miehiä. Olemme kaikki toki erilaisia ja jos tiedät olevasi viluisempi kuin muut, voit hankkia mielellään itsellesi lämpimämmän makuupussin.

Useimmat meillä myytävät makuupussit on eurooppalaisen EN 13537 - standardin mukaan lämpötilatestattuja. Näin voit helposti vertailla eri malleja ja merkkejä keskenään ennen kuin teet ostoksen. Makuupussin kestävyyttä mitataan äärilämpötilalla ja mukavuuslämpötilalla. Mukavuuslämpötilaan sinun tulee kiinnittää huomiota varmistaessasi, ettet tule palelemaan. Äärilämpötila puolestaan kertoo, mitä lämpötilaa makuupussi kestää niin, että pysyt edelleen hengissä.

Pidä mielessäsi, että makuupussin pakkauspussi on kuljetusta varten kulkiessasi ulkona luonnossa. Kotona makuupussi tulee purkaa pakkauksestaan ja säilyttää riippumassa. Tämä pidentää makuupussin käyttöikää.

Untuva vastaan keinokuitu

Untuvassa ja keinokuidussa on erilaiset ominaisuudet ja molemmilla materiaaleilla on omat etunsa. Yleisesti ottaen untuva on sekä lämpimämpi että kevyempi. Sen sijaan untuvan eristävät ominaisuudet voivat vähentyä makuupussin kastuessa. Liikkuessasi sellaisilla alueilla, joissa voi kastua, keinokuitumateriaali voi olla parempi. Untuva maksaa useimmiten hieman enemmän, mutta toisaalta kestää yleensä pidempään.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!