Makuualustat

(124 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Soft Airmat Mango
 

Oikein hyvä makuualusta on korvaamaton, kun esimerkiksi telttailet tunturissa tai olet mukavalla telttaretkellä perheesi kanssa. Markkinoilla on valittavana nykyään monia erilaisia makuualustoja riippuen siitä, mitkä ovat vaatimuksesi mukavuuden ja laadun suhteen.

Jos olet suunnitellut lähteväsi reppuretkelle tai kiipeilemään muutamaksi päiväksi, haluat varmasti makuualustan, joka on helppo pakata ja kevyt, mutta samalla materiaalia, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä. Meiltä Outnorthilta löydät varmasti makuualustan, joka vastaa optimaalisesti vaatimuksiasi ja kestää pitkään.

Täytettävä makuualusta

Makuualustoja on saatavana erityyppisinä ja eräs vaihtoehto, joka on tullut aina vain suositummaksi viime vuosien aikana, on täytettävä makuualusta. Täytettävä makuualusta sopii usein pieneen tilaan, on kevyt samalla kun siinä on hyvä mukavuus, koska se ei ole kovan alustan kanssa kosketuksissa. Täytettävien makuualustojen mukana on useimmiten varusteena sisäänrakennettu jalkapumppu ja venttiili, ja voit valita haluatko täyttää sen pumpulla vai puhaltamalla.

Lämmittävä ja eristävä makuualusta

Jos tiedossasi on, että aiot olla oikein kylmissä ja vaativissa olosuhteissa, kannattaa sijoittaa makuualustaan, jossa on sekä lämmittävät että eristävät ominaisuudet. Saatavana on muun muassa makuualusta, joka sopii erityisen hyvin kylmiin olosuhteisiin alumiinipinnoitteisen, hyvin lämpöä säteilevän kykynsä ansiosta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!