Katokset

(48 tuotetta)

Tarppi suojaa sinua sateelta, eikä sinun tarvitse sulkeutua telttaan. Jos sataa vain vähän, voi tuntua ikävältä suojautua sateelta aulkien luonto pois ympäriltäsi ja tarpilla vältyt siltä. Meiltä löydät ultrakevyitä tarppeja esimerkiksi tuotemerkeiltä Hilleberg, Primus ja Relags.

Suuret käyttömahdollisuudet

Tarppi toimii hyvin sadetta vastaan, mutta se voi toimia myös auringonsuojana. Useat ihmiset haluavat nukkua ulkona ja silloin tarppi on erinomainen varuste. Ulkona nukkuminen tuntuu takuulla aidolta, mutta mahdollinen yöllinen sadekuurokaan ei haittaa. Oikeastaan vain mielikuvitus asettaa rajat sille, miten käytät tarppiasi. Se voi olla esimerkiksi erinomainen laajennus teltan etukatoksena tai vaikka kokoontumispaikka suuremmalle matkaseurueelle. Jos haluat laittaa ruokaa ulkona, mutta kuitenkin hieman teltan ulkopuolella, on tarppi tähän kätevä ja se suojaa myös sateelta.

Tarppi vai teltta

Voi olla kodikasta ryömiä telttaan, mutta se tarkoittaa useimmiten nukkumaan menoa tai ainakin mahdollisen ulkopuolella tapahtuvan sosiaalisen elämän loppumista. Tarpilla suojaudut huonolta ilmalta, mutta et sulkeudu sisälle. Teltan täydennykseksi tarpin avulla voi erinomaisesti rakentaa ympärille leirin. Jos sinun on vaikea päättää otatko teltan vai tarpin, siihenkin on ratkaisu. Hilleberg valmistaa Rajd-mallia, joka ei ole tarppi eikä teltta vaan jotain siltä ja väliltä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!