Tuolit ja istuinalustat

(67 tuotetta)

Istuinalusta on erinomainen lisävaruste, joka tulee tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun on aika pystyttää leiri pitkän päivävaelluksen jälkeen. Meiltä löydät erilaisia istuinalustoja klassisista kokoontaitettavista malleista hieman ylellisempiin vaihtoehtoihin. Etsi sopiva juuri sinun seikkailuasi varten!

Pysy lämpimänä levätessäsikin

Onhan ulkona luonnossa paljon paikkoja, joissa voi istua, mutta istumapaikka ei ole aina lämmin, kuiva tai mukava. Pienellä helposti mukaan otettavalla istuinalustalla voi olla suuri merkitys.

Esimerkiksi talvella lumella istuessa on mukava käyttää istuinalustaa, jotta pysyt helpommin lämpimänä ja vältyt palelemiselta silloinkin, kun et ole liikkeessä. Pitkät vaellukset ja hiihtoretket voivat rasittaa koko kehoa ja siksi pitää voida levätä kunnolla. Myös esimerkiksi metsästäjälle ja kalastajalle, jotka toisinaan istuvat pitkiä aikoja paikoillaan, mukava alusta voi tehdä päivästä mukavamman. Varmista, että istut hyvin ja pysyt lämpimänä kunnon varusteiden avulla.

Istuinalusta - klassikko metsäretkillä

Istuinalusta on erinomainen varuste mukaan niin pitkille vaelluksille kuin pienemmillekin retkille tai vaikka piknikille. Outnorthilta löydät erilaisia vaihtoehtoja – yksinkertaisia ja myös luksusluokan istuinalustoja, kuten esimerkiksi kokoon taittuvia jakkaroita tai pehmustettuja retkituoleja.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!