Tunneliteltat

(8 tuotetta)

Telttailu on erinomainen tapa päästä pois sivilisaatiosta sekä olla lähellä luontoa, uusia kokemuksia ja seikkailuja. Nykyään on useita erilaisia telttoja ja tunneliteltta on yksi klassisista malleista, joka ei koskaan tunnu menevän muodista. Se on yksinkertainen ja vakaa malli, joita täällä Outnorthilla on yhden hengen teltoista aina kuuden hengen telttoihin asti. Löydät täältä kunnollisia ja luotettavia tunnelitelttoja muutamilta johtavilta valmistajilta, kuten Hilleberg, Outwell, The North Face, Fjällräven ja Jack Wolfskin. Tutustu tunnelitelttavalikoimaamme ja etsi teltta, joka sopii siihen ympäristöön missä aiot telttailla ja siihen aktiviteettiin, jota harrastat.

Tunneliteltan edut

Tunneliteltta sopii sinulle, joka olet ajatellut käyttää sitä pitkillä retkillä, koska siinä on hyvin tilaa eikä se paina paljon. Siinä on myös hyvin tilaa eteisosassa (sisäteltan ja ulkoteltan välinen tila) repuille ja mahdollisesti ruoanlaitolle. Tunneliteltta on helppo pystyttää, kuitenkin sillä varauksella, että se vaatii useampia kiinnityspisteitä kuin esimerkiksi kupoliteltta ja on siksi vaikeampi pystyttää kiviselle, paljaalle maalle tai kalliolle.

Telttailua perheen kanssa

Perheen kanssa telttailu voi olla hieno kokemus ja koko perhe saa iloisia muistoja elämän ajaksi. Varmistakaa kuitenkin, että hankitte kunnollisen teltan, jossa on paljon tilaa sekä isoille että pienille. Useissa nykyaikaisemmissa teltoissa on esimerkiksi useita huoneita teltan sisällä, mikä tekee mahdolliseksi teltan jakamisen lapsi- ja aikuisosastoihin. Telttoihin voi myös saada ikkunoita ja siten sisällä tapahtuvat aktiviteetit sujuvat paremmin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!