Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Tunneliteltat

(141 tuotetta)

Telttailu on erinomainen tapa ottaa etäisyyttä arkeen sekä olla lähellä luontoa, uusia kokemuksia ja seikkailuja. Nykyään on useita erilaisia telttoja ja tunneliteltta on yksi klassisista malleista, joka ei koskaan tunnu menevän muodista. Se on yksinkertainen ja vakaa malli, ja täältä Outnorthilla löydät tunnelitelttoja yhden hengen malleista aina kuuden hengen telttoihin asti. Valikoimissamme on kunnollisia ja luotettavia tunnelitelttoja johtavilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Hilleberg, Outwell, Fjällräven ja Jack Wolfskin. Tutustu tunnelitelttavalikoimaamme ja etsi teltta, joka sopii juuri siihen ympäristöön, missä aiot telttailla.

Tunneliteltan edut

Tunneliteltta sopii sinulle, joka suunnittelet pitkiä retkiä, sillä siinä on hyvin tilaa eikä se paina paljon. Absidissa eli eteisosassa (sisäteltan ja ulkoteltan välinen tila) on tilaa repuille ja mahdollisesti ruoanlaitolle. Tunneliteltta on helppo pystyttää, kuitenkin sillä varauksella, että se vaatii useampia kiinnityspisteitä kuin esimerkiksi kupoliteltta ja on siksi vaikeampi pystyttää kiviselle, paljaalle maalle tai kalliolle.

Telttailua perheen kanssa

Perheen kanssa telttailu voi olla hieno kokemus ja koko perhe saa iloisia muistoja elämän ajaksi. Varmistakaa, että hankitte kunnollisen teltan, jossa on paljon tilaa sekä isoille että pienille. Useissa nykyaikaisemmissa teltoissa on esimerkiksi useita huoneita teltan sisällä, mikä tekee mahdolliseksi teltan jakamisen lapsi- ja aikuisosastoihin. Telttoihin voi myös saada ikkunoita ja siten sisällä tapahtuvat aktiviteetit sujuvat paremmin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!