Retkeilyteltat

(57 tuotetta)

Onko camping-loman aika? Tällöin voi olla sopiva hetki miettiä, mitkä ovat tarpeesi ja mitä vaatimuksia asetat camping-teltallesi. Minkä laatuista retkeilytelttaa etsit? Aiotko oleskella oikein ankarassa ilmastossa vuoristossa vai tarvitsetko vain yksinkertaisen teltan festareilla yöpymiseen? On myös tarpeellista pohtia teltan kokoa. Nukutko yksin vai tarvitseeko koko perhe paikan? Oikean tyyppisen retkeilyteltan valitseminen ei aina ole helppoa. Siksi me täällä Outnorthilla olemme tehneet pienen oppaan, jonka toivomme auttavan sinua. Jos olet edelleen epävarma, millainen teltta olisi sopivin, olet ilman muuta tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Retkeily- ja perheteltat

Nykyään on tarjolla monia hyviä retkeily- ja perhetelttoja, jotka tarjoavat laatua ja mukavuutta. Useimpiin camping-telttoihin mahtuu 4–6 ihmistä. Kiitos niiden kätevän rakenteen, ovat ne usein helppoja koot, vaikka ne ovat samalla isoja ja tilavia.

Satsaisitko telttaan vähän enemmän rahaa, jos se kestäisi paremmin sekä sadetta että kovaa tuulta? Nämä teltat on usein valmistettu polyesteristä kestämään suuria määriä vettä ja niissä on teipatut saumat, jotka pitävät todella tiiviisti. Monissa hieman kalliimmissa teltoissa on myös alumiinista valmistetut telttakehikot, jotta ne kestävät kovaa tuulta ilman ongelmia.

Yksinkertaisemmat teltat festivaaleille ja puutarhaleikkeihin

Jos etsit vähän yksinkertaisempaa ja halvempaa telttaa, kannattaa satsata telttaan, jossa on suhteellisen yksinkertainen rakenne, sillä ne ovat usein helpompia kantaa ja vievät vähemmän tilaa. Tämäntyyppinen teltta sopii täydellisesti silloin, kun haluat järjestää lapsillesi jännittävän leikkipaikan ulos puutarhaan, missä he voivat leikkiä ja juosta. Tai jos suunnittelet lähteväsi festivaaleille, joissa meno voi joskus käydä villiksi. Silloin ei koko maailma kaadu niskaan, jos teltta romahtaa tai jopa unohtuu ottaa mukaan kotimatkalle.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!