Retkeilyteltat

(41 tuotetta)

Onko camping-loman aika? Tällöin voi olla sopiva hetki miettiä, mitkä ovat tarpeesi ja mitä vaatimuksia asetat camping-teltallesi. Minkä laatuista retkeilytelttaa etsit? Aiotko oleskella oikein ankarassa ilmastossa vuoristossa vai tarvitsetko vain yksinkertaisen teltan festareilla yöpymiseen? On myös tarpeellista pohtia teltan kokoa. Nukutko yksin vai tarvitseeko koko perhe paikan? Oikean tyyppisen retkeilyteltan valitseminen ei aina ole helppoa. Siksi me täällä Outnorthilla olemme tehneet pienen oppaan, joka toivottavasti auttaa sinua. Jos olet edelleen epävarma ostoksestasi, olet toki tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Retkeily- ja perheteltat

Nykyään on tarjolla monia hyviä retkeily- ja perhetelttoja, jos etsit korkeaa laatua ja mukavuutta. Useimpiin tämän kategorian teltoista mahtuu 4-6 ihmistä. Kiitos niiden älykkään rakenteen, ovat ne usein hyvin helppoja koota ollen samalla kuitenkin isoja ja tilavia.

Satsaisitko telttaan vähän enemmän rahaa, jos se kestäisi paremmin sekä sadetta että kovaa tuulta? Nämä teltat on usein valmistettu polyesteristä kestämään suuria määriä vettä ja niissä on teipatut saumat, jotka pitävät todella tiiviisti. Monissa hieman kalliimmissa teltoissa on myös alumiinista valmistetut telttakehikot, jotta ne kestävät kovaa tuulta ilman ongelmia.

Yksinkertaisemmat teltat festivaaleille ja puutarhaleikkeihin

Jos etsit vähän yksinkertaisempaa ja halvempaa telttaa, silloin sinun kannattaisi satsata telttaan, jossa on suhteellisen helppo rakenne, sillä ne ovat usein helpompia kantaa ja vievät vähemmän tilaa. Tämäntyyppinen teltta sopii täydellisesti, kun haluat järjestää lapsillesi jännittävän leikkipaikan ulos puutarhaan, missä he voivat leikkiä ja juosta. Tai jos suunnittelet lähteväsi festivaaleille, jossa ilmapiiri voi mennä hieman villiksi. Silloin ei koko maailma kaadu niskaan, jos teltta romahtaa tai jopa unohtuu ottaa mukaan kotimatkalle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!