Perheteltat

(35 tuotetta)

Perheteltoissa on valittavana useita erilaisia malleja, kokoja ja laatuluokkia. Tavallisista kuusipaikkaisista todellisiin ammattilaistelttoihin, joihin mahtuu jopa kymmenen henkeä. Telttailu voi olla hieno ja edullinen tapa viettää lomaa ja tilavaan perhetelttaan koko perhe sopii tungeksimatta. Täältä löydät telttoja muun muassa Jack Wolfskinilta, Hillebergiltä, Outwelliltä ja Bergansilta. Tutustu asiakkaidemme antamiin kommentteihin teltoista arviot/mielipiteet-osiossa tai kirjoita itse oma arvostelusi ostamastasi teltasta.

Panosta laatuun

Pidemmillä retkeilymatkoilla maastossa kuten tunturissa tai metsässä, on tärkeää, että sinulla on teltta, johon voit luottaa säällä kuin säällä. Kun olet kaukana sivilisaatiosta, on vuotava teltta viimeinen asia, josta haluaisit olla huolissasi. Sijoita vähän enemmän rahaa korkeampilaatuiseen telttaan ja se tulee takuulla kannattamaan pidemmän päälle. Kun monta ihmistä asuu samassa teltassa, voi kotirauhan takia olla erittäin tärkeää keskittyä korkeaan laatuun ja kestävyyteen.

Inspiraatiota paimentolaisilta

Klassisten perhetelttojen lisäksi meillä on myös uusia telttoja Hillebergiltä, jotka ovat saaneet innoituksensa mongolialaisesta jurtasta - telttamainen rakennus, jota paimentolaiskansa käyttää asuntonaan. Hilleberg - Altai XP Komplett on kevyt ja joustava teltta. Siinä on korkea katto ja se toimii hyvin täydentämään toista telttaa esimerkiksi ryhmävaelluksissa tai vapaasti pystytettynä telttana. Siinä on kaksitoista istumapaikkaa ja vähintään kuusi makuupaikkaa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!