Perheteltat

(37 tuotetta)

Perheteltoissa on valittavana useita erilaisia malleja, kokoja ja laatuluokkia. Tavallisista kuusipaikkaisista todellisiin ammattilaistelttoihin, joihin mahtuu jopa kymmenen henkeä. Telttailu voi olla hieno ja edullinen tapa viettää lomaa ja tilavaan perhetelttaan koko perhe sopii tungeksimatta. Täältä löydät telttoja muun muassa Jack Wolfskinilta, Hillebergiltä, Outwelliltä ja Bergansilta. Tutustu asiakkaidemme antamiin kommentteihin teltoista arviot/mielipiteet-osiossa tai kirjoita itse oma arvostelusi ostamastasi teltasta.

Panosta laatuun

Pidemmillä retkeilymatkoilla maastossa, oli se sitten tunturissa tai metsässä, on tärkeää, että sinulla on teltta, johon voit luottaa säällä kuin säällä. Kun olet kaukana sivilisaatiosta, on vuotava teltta viimeinen asia, josta haluat olla huolissasi. Sijoita vähän enemmän rahaa korkeampilaatuiseen telttaan - se tulee takuulla kannattamaan pidemmän päälle. Kun monta ihmistä asuu samassa teltassa, voi kotirauhan vuoksi olla erittäin tärkeää keskittyä korkeaan laatuun ja kestävyyteen.

Inspiraatiota paimentolaisilta

Klassisten perhetelttojen lisäksi meillä on myös uusia telttoja Hillebergiltä, jotka ovat saaneet innoituksensa mongolialaisesta jurtasta - telttamainen rakennus, jota paimentolaiskansa käyttää asuntonaan. Hilleberg - Altai XP Komplett on kevyt ja joustava teltta. Siinä on korkea katto ja se toimii hyvin täydentämään toista telttaa esimerkiksi ryhmävaelluksissa tai vapaasti pystytettynä telttana. Siinä on kaksitoista istumapaikkaa ja vähintään kuusi makuupaikkaa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!