Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Kupoliteltta on klassinen telttamalli, joka on helppo pystyttää ja pysyy tukevasti pystyssä kaikissa sääolosuhteissa. Tässä olevat mallit soveltuvat hyvin yhdelle ja jopa kymmenelle henkilölle ja niitä on eri värisinä ja muotoisina. Jos sinulla on kysymyksiä kupoliteltoistamme, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kupoliteltan edut

Kupoliteltta on itsestäänselvä valinta, kun etsit tukevaa telttaa, joka on helppo pystyttää karuimpaankin maastoon. Koska se on niin sanotusti itsestään pystyssä pysyvä, tarvitsee se vain muutaman kiinnityskohdan maahan pysyäkseen paikoillaan tukevasti kaikissa sääolosuhteissa. Kupoliteltassa on myös katto hieman korkeammalla kuin muissa teltoissa ja sen vuoksi siellä on helpompi istua mukavasti. Kupoliteltta painaa kuitenkin hieman enemmän kuin esimerkiksi tunneliteltta ja sen vuoksi se ei ole paras mukana kuljetettava pitkillä retkillä, jolloin painon haluaa olevan mielellään kevyt.

Teltan koko

Perhe- tai ryhmäretkiä varten kannattaa harkita haluaako yhden ison teltan, jossa kaikille on tilaa, vai onko parempi ostaa kaksi pienempää telttaa. Kun ostaa kaksi pienempää telttaa, on sille tulevaisuudessa enemmän käyttöä, jos esimerkiksi vain osa perheestä haluaa lähteä telttailemaan. Tällöin ei tarvitse ostaa uutta telttaa, mikä on vaihtoehtona aivan liian suurelle teltalle pienemmillä retkillä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!