Kupoliteltat

(106 tuotetta)

Kupoliteltta on klassinen telttamalli, joka on helppo pystyttää ja pysyy tukevasti pystyssä kaikissa sääolosuhteissa. Täältä löydät erilaisia malleja aina yhden hengen teltoista jopa kymmenelle hengelle soveltuviin telttoihin, eri väreissä ja muodoissa. Jos sinulla on kysymyksiä kupoliteltoistamme, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kupoliteltan edut

Kupoliteltta on itsestään selvä valinta, kun etsit tukevaa telttaa, joka on helppo pystyttää karuimpaankin maastoon. Koska se on niin sanotusti itsestään pystyssä pysyvä, tarvitsee se vain muutaman kiinnityskohdan maahan pysyäkseen paikoillaan tukevasti kaikissa sääolosuhteissa. Kupoliteltassa on myös katto hieman korkeammalla kuin muissa teltoissa ja sen vuoksi sen sisällä on helpompi istua mukavasti. Kupoliteltta painaa kuitenkin hieman enemmän kuin esimerkiksi tunneliteltta ja sen vuoksi se ei ole paras mukana kuljetettava pitkillä retkillä, kun haluaa pakata reppuun kevyen teltan.

Teltan koko

Perhe- tai ryhmäretkiä varten kannattaa harkita haluaako yhden ison teltan, jossa kaikille on tilaa, vai onko parempi ostaa kaksi pienempää telttaa. Kun ostaa kaksi pienempää telttaa, on niille ehkä tulevaisuudessa enemmän käyttöä, jos esimerkiksi vain osa perheestä haluaa lähteä telttailemaan. Tällöin ei tarvitse myöhemmin ostaa toista pienempää telttaa suuren teltan lisäksi.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!