Kotateltat

(20 tuotetta)

Telttakota on paljon enemmän kuin vain teltta. Korkean kattonsa ja lisätilansa sekä lämmitettävän kamiinansa ansiosta telttakota tarjoaa vaihtoehtoisen tavan leiriytyä. Tähän olemme koonneet telttakotia sekä tarvikkeita, jotka voivat tehdä oleskelustasi kodassa vielä mukavamman. Telttakotien lisäksi löydät täältä myös telttoja, jotka on valmistettu ajatellen esikuvina telttakotia, kuten Bergansin kehuttu Wiglo LT4 -teltta, joka on tukeva ja kestävä neljän hengen perheteltta. Käy läpi valikoimamme ja tee sitten tilaus suoraan kotisivultamme.

Keräännytään tulen ympärille

Yksi telttakodan tärkeimmistä eduista on mahdollisuus lämmittää kamiinaa tai pitää avotulta. Voit tehdä ruokaa, kuivattaa vaatteita sekä lämmittää kodan helposti, ja samalla luot kodikkaan ilmapiirin. Voit istua ystävien tai perheen kanssa iltaisin kertomassa tarinoita tulen äärellä. Telttakota on kiistaton valinta sinulle, joka etsit enemmän tilaa pääsi päälle - telttakota on kokoontumispaikka ja suuri huone

Varmista alusta

Telttakota soveltuu useimmille alustoille, kunhan vain telttakiilat saa kunnolla maahan kiinni. Siksi voi olla vaikeaa asua pitkiä aikoja esimerkiksi avotunturissa, missä voimakas jatkuva tuuli on mahdollista ja missä alusta suurimmaksi osaksi koostuu kivestä. Myös ulkosaaristossa voi olla vaikeaa pystyttää telttakotaa, ja telttailuun tällaisella alustalla suosittelemmekin sen sijaan itsekantavaa kupolitelttaa, joka tarvitsee ainoastaan muutaman maahan kiinnitettävän tapin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!