Bivy-pussit ja tuulisäkit

(13 tuotetta)

Menestyksekkään ja epäonnistuneen luontoretken ero voi olla se, löytyykö matkalta hyvä suoja sateen ja kylmän varalta. Telttojen, suojapeitteiden ja makuupussien lisäksi suojaksi löytyy myös niin kutsuttuja tuulisäkkejä tai bivy-pusseja. Voit käpertyä bivyn suojiin lyhyen tauon ajaksi, tai niissä voi myös halutessaan nukkua teltan sijasta ja siten saada aidomman ”lähellä luontoa” -kokemuksen. Me Outnorthilla olemme koonneet vaihtoehtoisia ratkaisuja etsiville korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta merkeiltä, kuten Hilleberg ja Outdoor Research.

Hätäsuoja lyhyemmille retkille

Tuulisäkki on erinomainen suoja otettavaksi mukaan lyhyehköille retkille, kuten päivävaelluksille tunturissa, pitkän matkan luisteluretkille, melontaretkille tai vastaaville. Se tarjoaa hyvän tuulensuojan kahvi- tai lounastauoilla ja sitä voi myös käyttää sopivasti pukuhuoneena, jos sattuisi kastelemaan itsensä tai muuten vain haluaisi vaihtaa vaatteita. Kevyen painonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan ja ottaa käyttöön, jos sää muuttuu nopeasti.

Huomioitavaa

Ennen kuin ostat tuuli- tai bivy-säkin voi olla hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen se tulee ja millaista kuormitusta sen pitäisi kestää. Outnorthilta löytyy erilaisia malleja, jotka sopivat erityyppisiin aktiviteetteihin. Jos käytät tuulisäkkiä pitkillä retkillä ja sen pitää olla sataprosenttisen tiivis, sinun pitää ehkä sijoittaa teipatuilla saumoilla varustettuun säkkiin, jonka voi sulkea kokonaan. Jos käytät sitä vain yhden päivän retkillä, silloin voi riittää vähemmän tiivis ja kevyempi säkki, joka suojaa hyvin tuulelta ja kevyeltä sateelta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!