Bivy- ja tuulisäkit

(5 tuotetta)

Menestyksen ja epäonnen erotuksena voi olla se, että on löytänyt hyvän suojan sateelta ja kylmältä ulkona luonnossa ollessaan. Telttojen, suojapeitteiden ja makuupussien lisäksi suojaksi löytyy myös niin kutsuttuja tuulisäkkejä tai bivy-säkkejä. Nämä toimivat hyvin suojana lyhyillä tauoilla, mutta niissä voi myös nukkua hyvin ilman telttaa ja siten saa aidomman lähellä luontoa -kokemuksen. Tunnettuja ja vakiintuneita tuotemerkkejä ovat Hilleberg, Mammut ja Black Diamond, joilla on useita korkealaatuisia tuotteita tarjolla sille, joka etsii vaihtoehtoisia ratkaisuja, ja me Outnorthilla olemme koonneet ne tähän "bivy- ja tuulisäkit" -luokkaan.

Hätäsuoja lyhyemmille retkille

Tuulisäkki on erinomainen suoja otettavaksi mukaan lyhyehköille retkille, kuten päivävaelluksille tunturissa, pitkän matkan luisteluretkille, melontaretkille tai vastaaville. Se tarjoaa hyvän tuulensuojan kahvi- tai lounastauoilla ja sitä voi myös käyttää sopivasti pukuhuoneena, jos sattuisi kastelemaan itsensä tai muuten vain haluaisi vaihtaa vaatteita. Kevyen painonsa ansiosta se on helppo ottaa mukaan ja ottaa käyttöön, jos sää muuttuu nopeasti.

Huomioitavaa

Ennen kuin ostat tuuli- tai bivy-säkin voi olla hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen se tulee ja millaista kuormitusta sen pitäisi kestää. Outnorthilta löytyy paljon erilaisia, vaihtelevan laatuisia malleja, jotka sopivat hyvin erityyppisiin aktiviteetteihin. Jos käytät tuulisäkkiä pitkillä retkillä ja sen pitää olla sataprosenttisen tiivis, sinun pitää ehkä sijoittaa teipatuilla saumoilla varustettuun säkkiin, jonka voi sulkea kokonaan. Jos käytät sitä vain yhden päivän retkillä, silloin voi riittää vähemmän tiivis ja kevyempi säkki, joka suojaa hyvin tuulelta ja kevyeltä sateelta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!