Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

4 hengen teltat

(43 tuotetta)

Tässä näet laajan valikoimamme neljän hengen telttoja – kaikkea korkealaatuisista kovaakin rasitusta kestävistä malleista normaaleihin pienemmille retkille tarkoitettuihin telttoihin. Aioitpa sitten avotunturiin tai telttailet puutarhassa, löydät Outnorthilta sinulle sopivan teltan. Syötä vasemmalla olevaan sarakkeeseen toivomasi väri, hintaluokka ja koko, ja saat rajaamasi tarjonnan esiin.

Tunneliteltta ja kupoliteltta

Tunneliteltat ja kupoliteltat ovat kaksi merkittävintä usean hengen telttamallia. Molemmilla malleilla on omat etunsa sekä haittansa ja se, kumpi on parempi, riippuu enimmäkseen siitä, miten aiot sitä käyttää. Tunneliteltta on yleensä vähän kevyempi ja on siksi helpompi kantaa mukana pitkillä retkillä. Niissä on myös tilava eteisosa, jossa on runsaasti tilaa repuille ja muille tavaroille. Tunneliteltta on kuitenkin hieman herkempi sivutuulelle ja tarvitsee hyvän paikan sekä alustan kiinnitystapeille, ja siksi sitä on vaikea pystyttää esimerkiksi kalliolle. Kupoliteltta painaa vähän enemmän kuin tunneliteltta, mutta siinä on sen sijaan vakaampi rakenne. Se tarvitsee vähemmän kiinnityspisteitä pysyäkseen paikoillaan tuulessa, mikä tekee siitä erittäin hyvän vaikeassa maastossa käytettäväksi, esimerkiksi silloin, kun telttakiilat on vaikea kiinnittää maahan.

Ympäristöystävällinen Urberg

Telttavalmistaja Urberg tukee järjestöä nimeltä 1 % for the Planet, mikä merkitsee sitä, että he ovat sitoutuneet lahjoittamaan yhden prosentin vuosittaisesta liikevaihdostaan sellaisen järjestön työhön, jolla parannetaan ympäristöä ja suojellaan maapalloamme. Jos siis ostat neljän hengen telttasi Urbergilta, saat silloin edullisen, korkealaatuisen teltan ja tuet lisäksi työtä ympäristön säilyttämiseksi ja suojelemiseksi.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!