Teltat

(580 tuotetta)

Hyvä teltta on perusta onnistuneelle retkelle tai lomalle ja hyvä teltta on myös erittäin yksilöllinen. Telttojen laatu voi nimittäin vaihdella melko paljon ja kun puhutaan oikeasta laadusta, sen ei aina tarvitse tarkoittaa korkeinta laatua. Oikean teltan valitseminen tarkoittaa sitä, että valitsemasi teltta sopii ympäristöön, jossa aiot oleskella, sekä valitsemaasi aktiviteettiin.


Telttailu tuntureilla ja vuorilla

Mikäli aiot kesän aikana telttailla tuntureilla tai vuorilla, suosittelemme, että panostat kevytmateriaalista valmistettuun telttaan, joka on varusteltu useilla myrskyliinoilla ja joka pysyy vakaana myös kovassa tuulessa. Muita teltalle tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä ilmanvaihto ja hyttysverkko teltan oviaukolla. Tulet nimittäin tarvitsemaan telttaa, joka antaa sinulle samanaikaisesti suojan niin tuulta, sadetta kuin hyttysiäkin vastaan.

Sinun, joka haluat telttailla tuntureilla tai vuorilla talvisaikaan, on viisasta panostaa itsestään pystyssä pysyvään kupoli- tai tunnelitelttaan, joka on sekä kevyempi että vakaampi pystyttää lumeen kuin perinteinen harjateltta. Voit myös investoida normaalia pidempiin telttakeppeihin, joiden avulla saat kiinnitettyä teltan tukevasti lumeen.


Telttatarjontamme

Meillä Outnorthilla on myynnissä telttoja muun muassa seuraavilta merkeiltä: Hilleberg, Helsport, Bergans, Fjällräven, GoLite, Primus ja MSR, muutamia nimetäksemme. Olemme luokitelleet telttamme parhaan kykymme mukaisesti ja löydät erilaiset teltat alakategorioista. Yhteistä kaikille teltoillemme on, että voit käyttää niitä useita vuosia eteenpäin. Mikäli sinulla tulee kysyttävää teltoista, esimerkiksi minkälainen teltta on oikea juuri sinulle ja tuleviin seikkailuihisi, suosittelemme sinua lämpimästi ottamaan meihin yhteyttä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!