Riippumatot & Tarvikkeet

(131 tuotetta)

Nykyisin, kun yhä harvemmin seisahdetaan hengähtämään, pitäisi riippumaton olla jokaisen toivelistalla. Hanki ihana riippumatto meiltä ja voit viettää seuraavan yön paljaan taivaan alla sekä päästä lähemmäksi luontoa.

Riippumattoja hyttysverkoilla ja sadesuojilla

Mukavana kesäpäivänä, kun linnut visertävät, lepäilet ehkä lukemassa riippumatossa. Mutta vuoden kaikkina päivinä ei tietystikään ole idyllistä riippumattosäätä. Tämä ei kuitenkaan saa estää sinua laiskottelemasta riippumatossa - sekä sadesuojia että hyttysverkkoja on saatavilla avuksi. Täältä löydät useita riippumattoja hyttysverkoilla, joiden ansiosta metsän kaikkein eniten hyttysiä kuhisevat alueetkin voivat olla rentouttava keidas. Jos hyttysverkkoa ei tule mukana riippumatossa tai puutarhakeinussa, sen voi usein ostaa lisävarusteena. Joissakin malleissa on lisäksi käytännöllinen sadesuoja.

Riippumatto, joka mahtuu aina mukaan

Riippumatot voivat olla yhtä raskaita kuin isot räsymatot eikä sitä mielellään oteta mukaan retkelle. Tästä syystä meillä on ulkokäyttöön näppäriä riippumattoja, jotka voi taittaa kokoon ja kuljettaa takin taskussa. Riippumatto mahtuu yhtä pieneen tilaan kuin kirja! Näin voit ottaa riippumaton mukaasi, minne ikinä menetkin. Jos lapset ovat mukana, heidän mielestään on taatusti ihana loikoilla riippumatossa. Useissa meillä myytävissä riippumatoissa on myös tilaa kahdelle aikuiselle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!