Riippumatot ja tarvikkeet

(94 tuotetta)

Nykyisin, kun yhä harvemmin pysähdymme hengähtämään, pitäisi riippumaton olla jokaisen toivelistalla. Hanki ihana riippumatto meiltä ja voit viettää seuraavan yön paljaan taivaan alla sekä päästä lähemmäksi luontoa.

Riippumattoja hyttysverkoilla ja sadesuojilla

Aurinkoisena kesäpäivänä lintujen visertäessä puiden oksilla lepäilet ehkä riippumatossa lukemassa. Vuoden jokainen päivä ei tietenkään tarjoa idyllistä riippumattosäätä, mutta älä anna pienen sateen tai hyttysten estää rentoutumista riippumatossa. Meiltä Outnorhilta löydät erilaisia riippumattoja, joko integroidulla tai erikseen ostettavalla hyttysverkolla, jonka ansiosta jopa hyttysiä kuhiseva metsäalue voi muuttua rentouttavaksi keitaaksi. Joissakin malleissa on lisäksi käytännöllinen sadesuoja, tai riippumaton kaveriksi voi ostaa tarpin eli laavukankaan.

Riippumatto, joka mahtuu aina mukaan

Riippumatto voi olla yhtä raskas kuin iso räsymatto, eikä sellaista mielellään raahaa mukaan retkelle. Mutta meidän valikoimastamme löydät näppäriä riippumattoja, jotka voi taittaa kokoon ja kuljettaa jopa takin taskussa. Tällainen riippumatto mahtuu yhtä pieneen tilaan kuin kirja! Näin voit ottaa riippumaton mukaasi, minne ikinä menetkin. Jos lapset ovat mukana, heidän mielestään on taatusti ihanaa loikoilla riippumatossa. Useissa meillä myytävissä riippumatoissa on myös tilaa kahdelle aikuiselle.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!