Retkityynyt

(72 tuotetta)

Jos olet joskus matkustanut ilman matkatyynyä, tiedät kuinka suuresti arvostat sitä pakatessasi tavaroita seuraavalle matkallesi. Eikä vähiten silloin, jos juuri sen puuttuminen on aiheuttanut huonot unet. Todennäköisimmin et kuitenkaan ota mukaasi tavallista tyynyäsi kotisängystäsi, vaikka rinkassasi olisikin paljon tilaa. Tähän tarkoitukseen on olemassa useita hyviä vaihtoehtoja, jotka eivät vie myöskään paljon tilaa.

Jos etsit kevyttä, pientä ja mukavaa matkatyynyä, jossa on paras mahdollinen mukavuus, löydät meiltä laajan matkatyynyjen valikoiman.

Puhallettava matkatyyny

Puhallettava tyyny ei vie paljon tilaa, eikä sitä saa aliarvioida, millainen matka ikinä onkaan. Matkustaessasi lentäen mukavaa tilaa on usein erittäin vähän ja matkatyyny voi tästä syystä olla paras matkakumppanisi. Matkatyynyn avulla lisääntyvät mahdollisuutesi saada muutaman tunnin unet tai se voi toimia myös hyvänä niskatukena lukiessasi. Sinulle, jolla on erittäin suuret vaatimukset hyviltä yöunilta, löytyy muun muassa untuvaa sisältäviä puhallettavia tyynyjä, jotka lisäävät mukavuutta ja ovat lämpimiä.

Nuku hyvin ja jaksat pidemmälle

Jos nukut hyvin ja olet levännyt seuraavana päivänä, pystyt helpommin ratkaisemaan mahdolliset vaikeudet, joihin matkallasi törmäät. Kunnon yöunilla jaksamme pitempään ja seikkailusta tulee huomattavasti mukavampi. Meiltä löydät hyvät ja mukavat matkatyynyt, jotka auttavat sinua lepäämään missä ja milloin tahansa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!