Makuualustat

(21 tuotetta)

Hyvä makuualusta on korvaamaton varuste niin tunturivaelluksella kuin leirintäalueella retkeilyteltassa nukkuessa. Markkinoilla on valittavana nykyään monia erilaisia makuualustoja, jotka vastaavat eri vaatimuksiin mukavuudesta ja laadusta.

Jos olet esimerkiksi suunnitellut lähteväsi reppuretkelle tai kiipeilemään muutamaksi päiväksi, haluat varmasti makuualustan, joka on helppo pakata ja kevyt, mutta samalla valmistettu eristävästä materiaalista, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä. Meiltä Outnorthilta löydät varmasti makuualustan, joka vastaa optimaalisesti vaatimuksiasi ja kestää pitkään.

Täytettävä makuualusta

Makuualustoja on saatavana erityyppisinä ja yksi vaihtoehto, joka on saavuttanut yhä enemmän suosiota viime vuosien aikana, on täytettävä makuualusta. Täytettävä makuualusta sopii usein pieneen tilaan ja on kevyt, mutta samalla sen päällä on mukava nukkua, sillä se ei ole kovan alustan kanssa kosketuksissa. Täytettävien makuualustojen mukana on useimmiten varusteena sisäänrakennettu jalkapumppu ja venttiili, ja voit valita haluatko täyttää sen pumpulla vai puhaltamalla.

Lämmittävä ja eristävä makuualusta

Jos tiedät, että tarvitset makuualustan kylmiin ja vaativiin olosuhteisiin, kannattaa sijoittaa sellaiseen alustaan, jossa on sekä lämmittävät että eristävät ominaisuudet. Saatavana on muun muassa makuualusta, joka sopii erityisen hyvin kylmiin olosuhteisiin alumiinipinnoitteisen, hyvin lämpöä säteilevän kykynsä ansiosta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!