Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Puhallettavat makuualustat

(43 tuotetta)

Kun suunnittelet seikkailua ja yöpymistä luonnossa, mutta haluat nukkua mahdollisimman mukavasti, suosittelemme ilmatäytetteistä makuualustaa. Modernin tekniikan ja suunnittelun ansiosta voit nukkua teltassa yhtä mukavasti kuin kotona patjalla. Outnorthilta löydät täytettäviä makuualustoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Sea to Summit, Thermarest ja Exped.

Nuku hyvin millä tahansa alustalla

Onnistunut seikkailu voi olla kiinni hyvistä yöunista. Me asetamme etusijalle sinun nukkumisesi ja tästä syystä olemme koonneet laajan valikoiman täytettäviä makuualustoja, jotka sopivat juuri sinun aktiviteetteihisi. Täältä voit valita erilaisista malleista, muodoista ja väreistä. Löydät mallit, jotka vievät pienen tilan varusteissasi ja jotka ovat varustettu sisäänrakennetulla jalkapumpulla. Jotkut makuualustat on lisäksi varustettu venttiilillä! Riippumatta siitä, miten haluat täyttää patjan, saat siinä erittäin hyvät yöunet.

Vuodenaikaan sopiva ilmatäytteinen makuualusta

Ennen kuin päätät, millaisen makuualustan haluat ostaa, mieti, millaiseen käyttöön sitä tarvitset. Minä vuodenaikana aiot nukkua ulkona? On tärkeää, että ostat täytettävän makuualustan, joka pystyy pitämään sinut lämpimänä juuri sinä vuodenaikana, kun sitä käytät. Makuualusta, jossa on sekä ilmaa että eristävää materiaalia, tarjoaa paremman mukavuuden ja pystyy pitämään sinut lämpimänä, vaikka maa olisi kylmä. Mikäli aiot ottaa mukaasi niin pienen tavaramäärän kuin mahdollista, sinun kannattaa valita kevyt ja pieneen tilaan mahtuva patja. Käy myös valitsemassa omasi laajasta teltta- ja makuupussivalikoimastamme ja voit olla varma, että kaikki varusteesi pitävät sinut lämpimänä ja turvassa koko seikkailusi ajan.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!