Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Katokset ja tarpit

(2 tuotetta)

Tarpin avulla voit suojautua sateelta ilman, että sinun täytyy kyyhöttää teltassa. Jos sade on vain pientä piskottelua, on ikävä sulkea luonto kokonaan ympäriltäsi. Kun sinulla on mukana laavukangas, vältyt teltassa istumiselta sateen sattuessa. Outnorthin valikoimasta löytyy esimerkiksi Hillebergin ja Nordiskin tarppeja.

Suuret käyttömahdollisuudet

Tarppi on erittäin kätevä varuste sateella, mutta se voi toimia myös auringonsuojana. Monet retkeilijät nukkuvat ulkona teltassa yöpymisen sijaan, jolloin laavukangas on erinomainen varuste. Näin mahdollinen yöllinen sadekuuro ei haittaa ulkona nukkumisen kokemusta. Oikeastaan vain mielikuvitus asettaa rajat sille, miten tarppia voi käyttää. Sitä voi käyttää esimerkiksi laajennuksena teltalle muodostaen etukatoksen tai vaikka kokoontumispaikkana suuremmalle matkaseurueelle. Jos haluat laittaa ruokaa ulkona, mutta pysytellä hieman teltan ulkopuolella, on tarppi kätevä varuste, joka suojaa sateelta tai antaa varjoisan paikan aurinkoisella kelillä.

Tarppi vai teltta

Voi olla kodikasta ryömiä telttaan, mutta se tarkoittaa useimmiten nukkumaan menoa tai ainakin mahdollisen ulkopuolella tapahtuvan illanvieton loppumista. Tarpilla suojaudut huonolta ilmalta, mutta et sulkeudu teltan seinien sisälle. Teltan täydennykseksi laavukankaan avulla voi erinomaisesti rakentaa ympärilleen leirin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!