Katokset ja tarpit

(44 tuotetta)

Tarppi suojaa sinua sateelta, eikä sinun tarvitse sulkeutua telttaan. Jos sataa vain vähän, voi tuntua ikävältä suojautua sateelta sulkien luonto pois ympäriltäsi. Tarpilla vältyt siltä. Meiltä löydät ultrakevyitä tarppeja esimerkiksi tuotemerkeiltä Hilleberg, Primus ja Relags.

Suuret käyttömahdollisuudet

Tarppi toimii hyvin sadetta vastaan, mutta se voi toimia myös auringonsuojana. Useat ihmiset haluavat nukkua ulkona ja silloin tarppi on erinomainen varuste. Ulkona nukkuminen tuntuu takuulla aidolta, mutta mahdollinen yöllinen sadekuurokaan ei haittaa. Oikeastaan vain mielikuvitus asettaa rajat sille, miten käytät tarppiasi. Se voi olla esimerkiksi erinomainen laajennus teltan etukatoksena tai vaikka kokoontumispaikka suuremmalle matkaseurueelle. Jos haluat laittaa ruokaa ulkona, mutta kuitenkin hieman teltan ulkopuolella, on tarppi tähän kätevä ja se suojaa myös sateelta.

Tarppi vai teltta

Voi olla kodikasta ryömiä telttaan, mutta se tarkoittaa useimmiten nukkumaan menoa tai ainakin mahdollisen ulkopuolella tapahtuvan sosiaalisen elämän loppumista. Tarpilla suojaudut huonolta ilmalta, mutta et sulkeudu sisälle. Teltan täydennykseksi tarpin avulla voi erinomaisesti rakentaa ympärilleen leirin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!