Akut

(16 tuotetta)

Kuljet joskus paikoissa, joissa ei ole sähköä saatavilla. Saatat olla lomalla retkeillen tai vietät monta tuntia vaeltaen. Matkalla kuvaat unohtumattomia muistoja, kuuntelet musiikkia tai lähetät tärkeitä työsähköposteja. Matkapuhelimessa on vain rajallinen akunkesto ja sitten se pitää taas ladata. Pelastukseksesi olemme koonneet valikoiman kannettavia virtalähteitä. Niiden avulla voit ladata matkapuhelimen, tabletin tai muun teknisen laitteen matkasi aikana. Nyt ei ole mitään tekosyitä teltassa asumiseen tai pitkille matkoille lähtemiseen.

ataa matkapuhelimesi missä haluat

Valikoimastamme löydät useita matka-akkuja erilaisilla ominaisuuksilla. Jos aktiviteettisi vaatii vain pienimuotoiset ja kevyet kantamukset, on Metal 4400 Bruntonilta älykäs vaihtoehto. Se on niin pieni, että se sopii farkkujen taskuun ja sillä pystyt lataamaan älypuhelimesi neljä kertaa. Jos sinun pitää ladata kamera, tabletti tai jokin muu USB-ladattava elektroninen laite, voit käyttää myFC Power Trekkiä myFC:ltä. Se tuottaa sähköä, kun täytät sen vedellä ja laitat siihen latauskiekon. Sivutuotteena myFC päästää ainoastaan höyryä.

Oikea akku sinulle

Valitse akku joka sopii parhaiten aktiviteettiisi tai tarpeisiisi. Valikoimassamme on akkuja useilta valmistajilta, muun muassa myFC, Silva ja Brunton. Valitse akku joka sopii olosuhteisiisi ja sen tyyppiseen elektroniikkaan, jota sinun pitää ladata. Toivomme, että löydät täältä Outnorthilta etsimäsi!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!