Muutamme Göteborgiin!

Viime vuosien aikana yrityksemme on kasvanut huomattavasti sekä Ruotsissa että kansainvälisesti. Voidaksemme vastata myös tulevaisuudessa asiakkaittemme odotuksiin nopeista ja sujuvista toimituksista tarvitsemme suuremmat ja mukautuvammat toimitilat.

Nyt kun joka tapauksessa muutamme, käytämme tilaisuuden hyväksi valitsemalla yrityksellemme parhaan strategisen sijainnin.

Uudet varastotilamme, jotka sijaitsevat Hisingen Logistikparkissa Göteborgissa, ovat yli kaksi kertaa suuremmat kuin nykyinen varastomme Växjössä, kokonaiset 19 000 neliömetriä. Alue on luokiteltu yhdeksi Ruotsin parhaista logistiikkasijainneista, sillä se on lähellä Pohjoismaiden suurinta satamakeskusta, Göteborgin satamaa, jonka kautta monet Outnorthin toimitukset ja kuljetukset kulkevat päivittäin.

Blank
Blank

”On tietysti harmi, että Outnorthin logistiikkakeskus ei jää Växjöön. Mutta odotamme innolla uusien logistiikkatilojemme tuomia mahdollisuuksia Göteborgissa. Varastoalueemme kaksinkertaistuu ja asennamme samalla automaatiojärjestelmän (AutoStore). Näin Outnorth kasvattaa kapasiteettiaan varmistaen tehokkaat toimitukset asiakkaille, jotta voimme pitää asiakaslupauksemme.”

”Samalla saamme enemmän joustavuutta asiakkaan toimitusvaihtoehtoihin ja voimme tarjota optimoidun ja laajemman valikoiman. Sijoitamme tulevaisuuteen ja panostamme joustaviin ja turvallisiin toimituksiin asiakkaillemme”, sanoo Henrik Søndergaard, Outnorthin operatiivinen johtaja.

Blank
Blank

Paremman tilausten käsittelyn ja kasvaneen kapasiteetin lisäksi olemme päättäneet investoida myös aurinkopaneeleihin, jotka asennetaan varastorakennuksen katolle. Tämä on osa kestävän kehityksen eteen tekemäämme työtä ja merkitsee sitä, että tuotamme Ruotsin sähköjärjestelmään fossiilivapaata sähköä, jonka ilmastopäästöt ovat alhaiset.

Järjestelmän teho on 254 kW ja odotamme voivamme käyttää itse noin 165 000 kWh ja myydä sitä edelleen noin 52 000 kWh. Koska aurinkopaneeleilla tuottamaamme sähköä ei voida säästää, meille on annettu mahdollisuus siirtää sähköverkkoon kaikki se sähkö, jota emme itse käytä. Toiveissa on, että se pystyy kattamaan noin 30 % sähköntarpeestamme. Ostamme loput Tranås Energi -sähköyhtiöltä, joka on saanut "Good Environmental Choice" (”Bra miljöval”) -merkin. Heiltä tuleva sähkö on niin sanotusti kotitekoista sähköä, joka on myös Älvräddarna-ympäristöjärjestön sertifioimaa. Älvräddarna tekee töitä vesistöjen ja niiden ympäristöjen suojelun puolesta.

”Varastotilojen muutto on Outnorthille iso ja tärkeä askel. Göteborgissa meillä on optimaalinen mahdollisuus parantaa ja investoida edelleen logistiikkaan ja varastointitiloihin sekä parantaa siten toimituksiamme kaikille asiakkaillemme ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa”, sanoo Outnorthin toimitusjohtaja Harald Ennen.

Muuton uusiin tiloihin odotetaan tapahtuvan tämän vuoden huhtikuussa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!