Pyöräilyvaatteet

(534 tuotetta)

Jokaista urheilulajia on helpompi harrastaa, jos sinulla on saatavana oikeat varusteet eikä pyöräily tee siinä mitään poikkeusta. Oikeilla pyöräilyvaatteilla, kengillä ja kypärällä luot oikeat edellytykset onnistuneelle treenille, riippumatta asettamastasi tavoitteesta. Se, minkälaiset pyöräilyvaatteet tarvitset, riippuu tietysti siitä, minkä tyyppistä pyöräilyä harrastat, millä tasolla olet ja millaisia varusteita pidät parhaimpina. Pyöräilijällä, joka pyöräilee joka päivä muutaman kilometrin työmatkoja, ei luultavasti ole samat vaatimukset kuin säännöllisesti treenavalla ja usein kilpailevalla.

Pyöräilyvaatteet – naisille ja miehille

Meillä Outnorthilla on pyöräilyvaatteita sekä naisille että miehille ja paljon erilaisia malleja ja kokoja. Meiltä voit löytää muun muassa laadukkaita pyöräilypaitoja, pyöräilyhousuja, hanskoja ja pyöräilytakkeja johtavilta valmistajilta.

Esimerkiksi oikeaan pyöräilypaitaan investoimisessa on useita etuja. Ensinnäkin pyöräilypaidassa on takana selän puolella taskut, joissa voit säilyttää puhelimen, energiamakeiset, banaanit ja paljon muuta. Toisaalta sen istuvuus on tiukka, minkä ansiosta se ei lepata vauhdin aiheuttamassa tuulessa. Se on myös tehty kosteutta poistavasta materiaalista ja kuivuu nopeasti.

Pyöräilyhousuja on saatavana sekä olkaimilla että ilman olkaimia. Olkaimilla varustetuissa housuissa on etuna se, että ne eivät valu alas ja pysyvät paikoillaan koko pyöräretken ajan. Pyöräilyhousut on lisäksi varustettu pehmusteilla eikä niissä ole näkyviä saumoja ja näin estetään satulan aiheuttamat hiertymät. Meiltä löydät sekä pitkiä että lyhyitä housuja, olkaimilla tai ilman olkaimia.

Hyvin istuvat, lämmittävät pyöräilyvaatteet

Kylmempinä päivinä on hyvä pukeutua tuulen pitävään takkiin ja pitkähihaiseen paitaan ja tulet selviämään hyvin muutaman plusasteen ilmalla. Tuulitakilla selviät kuivana myös lyhyistä sadekuuroista. Jos tiedät olevasi erittäin kylmänarka, voit investoida myös polvisuojuksiin tai irtonaisiin sääri- ja käsivarsilämmittimiin, jotka on helppo riisua pyöräretken aikana.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!