Kompressiovaatteet

(24 tuotetta)

Kompressiovaatteet ovat lähes taianomaisia. Kompressio aiheuttaa painetta lihaksiisi, mikä lisää verenkiertoa. Tämän ansiosta lihakset lämpiävät nopeammin tullen myös vahvemmiksi ja joustavammiksi. Kompressiovaatteet voivat myös nopeuttaa treenin jälkeistä palautumista sekä vähentää lihasten arkuutta.

Suuri valikoima kompressiovaatteita

Outnorthilta löydät suuren valikoiman kompressiovaatteita. Meillä on sukkia, paitoja, housuja, hameita ja paljon muuta. Valitse ja poimi tuotteita sekä naisille että miehille erilaisilta hyvin tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Salomon, 2XU ja Urberg.

Useiden mielestä kompressiovaatteet lisäävät treenielämystä. Lähtiessäsi juoksulenkille ja tarvitessasi tukea ja vakautta ylävartalollesi, suosittelemme kompressiopaidan käyttöä. Paita parantaa hapen kulkeutumista lihaksiin, vähentää väsymystä ja nopeuttaa palautumista. Outnorthilta löydät sekä naisten että miesten kompressiopaitoja tuotemerkeiltä 2XU ja Urberg.

Mikäli treenaat usein, suosittelemme sinua sijoittamaan yhteen tai muutamaan pariin kompressiosukkia. Sen lisäksi, että kompressiosukat lisäävät verenkiertoa ja auttavat palautumisessa, ne myös ehkäisevät suonikohjujen muodostumista ja vähentävät turvotusta jaloissa ja säärissä. Koska sukat myös tukevat lihaksia, jalkoihin kohdistuvat riskit vähenevät.

Valitse suosikkisi

Valitse suosikkivaatteesi kompressiovaatteiden valikoimasta. Tarvitset ehkä parin sukkia tai haluat ostaa koko setin – joka tapauksessa toivomme, että löydät meiltä etsimäsi. Mikäli olet epävarma koostasi, voit saada apua koko-oppaasta. Klikkaa vaatetta, josta haluat tietää enemmän ja valitse tuotetiedoista “Koko-opas”.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!