Vaellustakit

(1110 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Alesjaure Shell Jacket Women Dark Green
 

Jos olet mielelläsi koko päivän metsässä tai teet pitkiä retkiä tunturiin, löydät oikean vaellustakin meiltä Outhorthilta. Meillä on vaellustakkeja naisille, miehille ja lapsille sekä korkealaatuisia takkeja monelta eri valmistajalta: takkeja joilla selviät pitkän päivän vaikeassakin ilmastossa. Vaellustakkien luokka on yhteisnimitys takeille jotka sopivat vaellukseen, mutta ovat monessa tapauksessa yhtä käytännöllisiä toisenlaisiin aktiviteetteihinkin.

Tärkeitä asioita mietittäviksi kun valitset vaellustakin

Kriteerit juuri optimaaliselle vaellustakille ovat tietenkin erittäin yksilöllistä, mutta muutamia asioita on hyvä miettiä, kun valitset uuden takin. Joustava ja taipuisa takki on parempi kuin kömpelö, koska sinun pitää pystyä liikkumaan. On myös hyvä, jos voit helposti poimia tavaroita järkevästi sijoitetuista taskuista, niin ettei sinun tarvitse ottaa selkäreppua esille joka kerta kun jotain tarvitset.

Hyvin hengittävät takit sopivat erinomaisesti vaellukseen

Pitkiä matkoja vaellettaessa hyvin hengittävä takki on melkein yhtä tärkeä kuin hyvät vaelluskengät. Softshelltakki on hyvä esimerkki takista tällä ominaisuudella. Lue myös meidän materiaalioppaamme. Siinä kerromme muistakin materiaaleista, joissa on hyvä ilmanvaihto.

Monet takit jotka hengittävät hyvin ovat myös erinomaisesti vettähylkiviä, mutta jos kohdalle sattuu oikea kaatosade, voi olla parempi ottaa yksinkertainen sadetakki selkärepusta. Tämä on parempi kuin käyttää huonosti hengittävää materiaalia koko vaelluksen ajan. Täysin vesitiiviissä takissa on harvoin yhtä hyvä ilmanvaihtokyky ja kylmettymisriski suurenee, jos hikoilet paljon vaelluksen aikana eikä takkisi hengitä tarpeeksi hyvin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!