• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Pyöräilytakit

(40 tuotetta)

Takin mukaan ottaminen tai pois jättäminen voi olla erona hyvälle tai huonolle pyöräretkelle riippumatta vuodenajasta. Äkillinen sade keskellä kesää ja kiität itseäsi, jos pakkasit yksinkertaisen sadetta pitävän takin mukaasi. Jos pyöräilet vuoden ympäri, on syitä tietenkin vielä enemmän.

Tärkeitä asioita mietittäväksi, kun valitset pyöräilytakin

Kaula ja niska ovat herkimpiä alueita kylmällä tuulella. Korkea kaulus on mukavampi näissä tapauksissa. Jos sää sitten lämpenee, on hyvä jos takissa on taskuja joihin voi laittaa esimerkiksi hanskat tai muuta sellaista, jota on hyvä pitää lähellä. Monissa malleissa on myös irrotettavat hihat pyöräillessäsi todella lämpiminä päivinä.

Erottuvat värit ja heijastimet lisäävät omaa ja muiden tiellä liikkuvien turvallisuutta erityisesti syksyllä ja talven lyhyinä päivinä, jolloin pimeä tulee äkkiä. Huomaa myös, että takin pitää peittää koko selkä, vaikka ajat eteenpäin kumartuneena pyörällä. On tärkeää että takki on istuu hyvin pyöräillessäsi eikä liehu tuulessa.

Pöyräilytakki vuodenajan mukaan

Kun on lämmintä eikä tuule, paras pyöräilytakki on sellainen jossa on pienin mahdollinen vastus ja suurin mahdollinen joustavuus sekä vartalonmyötäinen istuvuus. Todella kuumalla ilmalla tietyt oikein ohuet takit voi jopa taittaa taskuun siihen asti että lämpötila laskee tai alkaa tuulemaan. Syksyllä alkaa helposti tuulemaan ja kylmän sateen vaara on suurempi. Silloin paras materiaali on tuulenpitävää ja vettähylkivää.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!