Maastohiihtotakit

(84 tuotetta)

Tarpeesi ja vaatimuksesi maastohiihtotakille määriytyvät sen mukaan, millainen hiihtäjä olet. Jos olet silloin tällöin liikuntaa harrastava, on sinulla luultavasti erilaiset vaatimukset kuin kilpahiihtäjällä. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen hiihtäjä olet, löydät täydellisen takin tarpeisiisi meiltä Outnorthilta. Valikoimissamme on muun muassa Haglöfs-, Salomon- ja Odl-tuotemerkit.

Upein liikuntamuoto talviaikaan on hiihto. Jos sinulla on takki, joka täyttää vaatimuksesi ja odotuksesi, haluat lähteä ladulle joka päivä. Valikoimassamme on takkeja sekä naisille että miehille.

Valitse oikean tyyppinen takki hiihtotavan mukaan

Maastohiihtotakeissa on erilaisia ominaisuuksia. Tunturissa hiihdettäessä vaaditaan toisenlaisia ominaisuuksia kuin urheilullisessa maastohiihdossa. Jos olet nopea hiihtäjä, ovat vähin mahdollinen vastus ja tuuletus tärkeimmät ominaisuudet, kun taas klassinen anorakki voi toimia hyvin sinulla joka hiihdät tunturissa yksinkertaisempia retkiä.

Pysy lämpimänä ja kuivana oikeissa vaatteissa pitkillä hiihtomatkoilla

Hiihtomatka on usein pidempi retki ja silloin on tärkeää pysyä sekä lämpimänä että kuivana. Hengittävä ja sopivan lämpimänä pitävä maastohiihtotakki on kannattava hankinta. Jotta takkisi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää ajatella mitä sinulla on päälläsi lähimpänä ihoa. Tutustu valikoimaamme ja löydä vaatekerrasto joka parhaiten sopii uuden takkisi alle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!