Juoksutakit

(107 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Men's Run Set
 

Juokseminen on parasta ulkona ja siitä saa muutakin kuin vain hyvää liikuntaa. Monet juoksua harrastavat liikkuvat mieluummin raittiissa ilmassa. Siinä voi samalla kokea luonnon läheisyyden matkan varrella sen sijaan, että kuuntelisi juoksumaton ääntä salilla. Meiltä löytyy juoksutakkeja sekä kevätjuoksijalle että myös sinulle, joka juokset ulkona säästä riippumatta.

Tärkeitä asioita ajateltaviksi juoksutakkia valitessasi

Varmista, että hankit hyvin istuvan juoksutakin, joka ei liehu tuulessa. Vartalonmyötäisessä takissa voit kiitää juoksuradalla tuulen estämättä. Jos tiedät, että menet ulos sateesta ja räntäsäästä välittämättä, voi olla hyvä ajatus ostaa vettähylkivä tai vedenpitävä takki. Huomaa, että täysin vedenpitävässä takissa on usein huonompi hengittävyys kuin niin kutsutussa vettähylkivässä takissa.

Juoksutakki vuodenajan mukaan

Vaikka kuuluisit heihin, jotka eivät epäröi juosta pitkiä lenkkejä tuulesta tai sateesta huolimatta, arvostat varmasti lämpimänä ja kuivana pysymistä juoksulenkilläsi. Sadetta ja räntää kestävä takki, jossa on hyvä ilmanvaihto ja hengittävyys, voi varmasti olla paras ystäväsi. Jos kuulut heihin uskalikkoihin talvellakin juoksijoihin, voit yhdistää lämpimämmän takin nastallisilla kengillä niin ettet liukastu jäällä.

Viileä kesäaamu vaihtuu nopeasti kuumaksi päiväksi juoksulenkin aikana ja silloin kätevä juoksutakki irrotettavilla hihoilla muuttuu nopeasti ja helposti takista liiviksi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!