Softshelltakit

(175 tuotetta)

Softshelltakeista on tullut suosittu vaihtoehto fleecelle ja samantapaisille materiaaleille. Softshelltakeissa on tärkeimpänä ominaisuutena hengittävyys. Ne ovat usein myös vettähylkiviä, kestäviä, tuulenpitäviä ja lämpimiä. Talviaikaan softshelltakki on ihanteellinen välikerroksena, jos käytät sitä osana kerrospukeutumis.

Meiltä Outnorthilta löydät softshelltakkeja naisille, miehille ja lapsille eri mallisina ja eri valmistajilta, kuten esimerkiksi Haglöfs, Lundhags ja Fjällräven.

Softshell toimii erinomaisesti kiipeämisessä

Softshelltakki on joustava ja sopii monipuoliseen käyttöön, muun muassa kiipeilyyn. Useat valikoimassamme olevista takeista on helppo taittaa ja ne mahtuvat taskuun. Joissain malleissa on erityisesti kiipeilyyn sopivat kainalot ja ne ovat vettähylkiviä ja tuulta vastustavia. Materiaali on pehmeää ja joustavaa ja softshelltakin suurin hyöty on sen hyvä hengityskyky. Toisin sanoen se on täydellinen hikisiin seikkailuihin tai kun olet vaarassa kastua, mutta et halua täysin vesitiiviistä materiaalia ja vaatteiden täytyy kuivua nopeasti.

Pehmeä softshell

Softshelltakki on jonkin verran pehmeämpi kuin esimerkiksi kuoritakki tai hardshelltakki. Usein softshelltyyppiset tuotteet ovat vähän paksumpia, sillä ne perustuvat kerrospukeutumisen periaatteeseen, mutta korvaavat kuitenkin monessa tapauksessa useat päällekkäiset vaatekerrokset ja tarjoavat siksi hyvän ilmanvaihdon. Softshell sopii useimpiin sääolosuhteisiin, paitsi todella kuumiin päiviin, jolloin on parempi pukeutua johonkin ohuempaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!